Balina alarmı: Bu altcoin balinalarının radarında!
Balina alarmı: Bu altcoin balinalarının radarında!

Balina alarmı: Bu altcoin balinalarının radarında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balina hareketlerini izleme platformu WhaleStats tarafından elde edilen verilere göre Cardano’nun ADA’sı, son 24 saat içinde en büyük 100 BSC balinası için satın alınan ilk 10 varlık arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra Cardano, FTX krizinden bu yana yeni Cardano en fazla tercih edilen coinlerden biri oldu.

Cardano, bazılarının endüstrinin son yıllardaki en büyük krizi olarak adlandırdığı FTX çöküşünün ortasında nispeten daha az zarar gördü.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson’a göre, FTX’in neden olduğu hasar kademeli olarak azalacak ve diğer kripto firmalarını büyük ölçüde etkileyecek. Ancak Cardano’nun adının bu konuda hiç geçmediğini belirterek mutluluğunu paylaştı.

https://twitter.com/WhaleStatsBSC/status/1592036834938277890

Cardano odaklı Twitter hesabı ADA Whale, Cardano’nun mevcut krizdeki duruşunu şu sözlerle anlattı:

“Güvenlik, merkezi olmayan yapı, adil dağıtım ve zincirdeki her şeyi yapmaya neredeyse dogmatik bir odaklanma, kriptonun kendi kendini düzenlemeye ulaşacağı kadar yakın. Cardano ve diğer tüm iyi niyetli grupları bizimle takım olmaya davet ediyoruz.”

Yayınlandığı sırada Cardano, son 24 saatte %1,77 artışla 0,033 dolardan işlem görüyor.

Cardano DEX SundaeSwap, blockchain finansal ortamındaki son olaylar ışığında kullanıcılarına güvence verdi. SundaeSwap’ın bir varlık olarak etkilenmediğini ve Cardano’da DeFi’nin gelecekteki büyümesi için iyi bir konumda olduğunu söylüyor.

Yapılan açıklamada iflas başvurusu Alameda’nın hisselerinin satılmasına neden olabilir, ancak bu, SundaeSwap Labs’ın devam eden operasyonunu ve büyümesini hiçbir şekilde etkilemeyecektir, diye devam etti.

SundaeSwap, finansal uygulanabilirliğini ortaya koyuyor ve ayrıca Alameda’nın “Labs” varlıkları üzerinde hiçbir kontrolü olmadığını da sözlerine ekledi. ABD merkezli bir şirket olarak SundaeSwap Labs, FTX’e hiçbir zaman erişimi olmadı ve bu nedenle FTX ve Alameda likidite krizinden tamamen etkilenmedi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin