Balina adresleri düşüşten yararlanıp; popüler altcoin'e akın etti!
Balina adresleri düşüşten yararlanıp; popüler altcoin'e akın etti!

Balina adresleri düşüşten yararlanıp popüler altcoin’e akın etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balinalar, düşüş eğilimi gösteren teknik göstergeler olmasına rağmen 1,03 milyar dolar değerinde ETH satın aldı. Kripto para veri analizi Santiment, bu sabah büyük Ethereum balinalarının dün 947.940 ETH daha aldığını söyledi. Mevcut döviz kurunda, bu neredeyse 1.03 milyar dolara denk geliyor. Bu hareket yıl boyunca gerçekleşen en büyük 5. Günlük alım oldu.

Büyük balinalar (10,9 milyon dolardan 1,09 milyar dolara sahip olanlar), ETH’nin sürekli fiyat düşüşünün yatırımcıların bu ayı piyasasındaki dayanıklılığını test etme olasılığına rağmen, ETH’yi düşük fiyattan alma şansını yakaladı.

Balinalar dipten ETH aldı!

Yazım sırasında ETH fiyatı son 24 saat içerisinde%1,45 düşüşle 1089,83 dolardan işlem görüyor.  ETH’nin fiyatı, önemli miktarlarda ETH biriktiren önceki dört devasa ETH balinasını takip eden günlerde BTC’ye karşı ortalama %3,2 artış kaydetti.

Yayınlanmadan önceki 24 saat içinde, ETH’nin fiyatı BTC’ye kıyasla %0,59 oranında düşüş kaydetmişti. ETH’nin fiyatı o zamandan beri, günlük en yüksek seviyesi olan 1.140.70 dolara ulaşmasının ardından günlük düşük seviyesi olan 1.084,86 dolara yakın işlem yapmak için geri döndü.

ETH için günlük grafikte, ETH’nin fiyatı 20 Kasım 2022’de 1.227,07 dolardan şu anki noktasına düştükten sonra 1.105,75 dolar destek seviyesine kadar geriledi. Günlük 9 ve 20 EMA çizgilerinin göreceli pozisyonları, ayıların şu anda 1.105,75 dolar destek seviyesi üzerinde baskı uyguladığını ortaya koyuyor. Bunlar, seviyenin burada kalmayacağını gösterebilir.

Son verilere göre, birçok kurumsal yatırımcı Bitcoin ve Ethereum fiyatlarının yakın gelecekte düşeceğine dair iddialarda bulunuyor. Tüm girişlerin kabaca %75’i kısa ürün girişlerinden oluştuğu için bu, rekor düzeydeki en yüksek giriş haline geldi.

news.todayq


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin