Popüler balina adresi bu meme coin'den vazgeçmiyor!
Popüler balina adresi bu meme coin'den vazgeçmiyor!

Popüler balina adresi bu meme coin’den vazgeçmiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balinalar, varlıklarını artırmak için meme coin fiyat düşüşünden yararlanıyor. Shiba Inu’nun (SHIB) düşük performansına rağmen, Ethereum balinaları, fiyat düşüşünü meme coin yatırımlarını artırmak için bir fırsat olarak görüyor.  Son olarak BlueWhale0073 takma adıyla anılan popüler bir Ethereum adres sahibi 147,8 milyardan fazla Shiba Inu alımı gerçekleştirdi.

Balina işleminin detayları

BlueWhale0073, birkaç saat önce meme coini almak için 1,56 milyon dolar ödedi. İlginç bir şekilde, kripto para birimini almak için ödenen büyük miktara rağmen, satın alma işlemi yalnızca 2 dolarlık bir işlem ücreti ile gerçekleşti. Gelişme, Ethereum blockchainindeki en iyi 5.000 balinanın faaliyetlerini izleyen bir kripto veri sağlayıcısı olan WhaleStats tarafından paylaşıldı.

WhaleStats balina aktivitesini şu şekilde paylaştı:

“ETH balinası “BlueWhale0073” az önce 147.846.134.326 $ shiba (1.562.733 USD) satın aldı.”

WhaleStats’a göre, BlueWhale0073 şu anda sıralamasında 312 en büyük Ethereum balinası olarak yer alıyor. Ayrıca BlueWhale0073’ün, Shiba Inu alımı gerçekleştiren en iyi balinalar arasında yer aldığını belirtmekte fayda var. Balina, varlık sınıfındaki varlıklarını artırmak için token fiyat düşüşünden faydalanıyor.

Shiba Inu yakım işlemi de devam ediyor

Yazım sırasında SHIB, son 24 saatte %3,5 artışla 0,00001067 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto para %68,2 oranında düşüş kaydetti. Bu da Shiba Inu topluluğunun üyelerini tokenin değerini artırmanın yollarını aramaya sevk etti.

Meme coin değerini artırmayı amaçlayan topluluk çabalarından biri, devam eden resmi yakma programıdır. Girişimin bu yıl başlamasından bu yana, topluluk kripto para fiyatını eski günlerine geri getireceğini umarak trilyonlarca SHIB yakımı gerçekleştirdi. Dolaşımdaki arzdan 410 trilyon birimin üzerinde Shiba Inu yakmasına rağmen, topluluk hâlâ daha fazla token yakımıyla ilgileniyor.

Yakın tarihli bir gelişmede, son 24 saat içerisinde 15 işlemde 508,8 milyondan fazla SHIB yakıldı ve böylece toplam yakılan tokenler 410.3 trilyona ulaştı.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin