Önemli gelişme: Bakkt resmen kripto para lisansı sahibi oldu!
Önemli gelişme: Bakkt resmen kripto para lisansı sahibi oldu!

Bakkt’tan altcoin yatırımcılarına müjde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bakkt’ın fiziksel olarak desteklediği Bitcoin vadeli işlemlerinin nihayet başlatılmaya hazır olduğunu açıklandıktan sonra, Twitter’da platforma altcoin’lerin de eklenmesini belirten bir talep patlaması yaşandı.

Bakkt altcoin’ler için de vadeli işlem sözleşmeleri sunabilir

Bakkt, BTC’den başka kripto para varlıklarını desteklemekle ilgilendiğini de onayladı. Şirket ilk önce Kasım ayında, hangi sözleşmelerin platformuna eklenmesinin talep edildiğini görmek için müşterilerden ve kripto topluluğundan geri bildirim almayı planladığını belirtti:

Bugün Bitcoin, toplam kripto piyasası değerinin yarısından fazlasını oluşturuyor ve bir emtia olarak kabul ediliyor. Türevleri ABD’de CFTC tarafından düzenleniyor. Dünyanın en likit ve yaygın dağıtık kripto para birimi ve en çok müşteri talebini gördüğümüz varlık olan Bitcoin, vadeli işlem sözleşmesi oluşturmak için likit bir ürün oluşturuyor. Peyzaj geliştikçe ve istek ve talepler hakkında ek müşteri geri bildirimi aldıkça yeni sözleşmeleri de platforma eklemeyi göz önünde bulunduracağız.

Bakkt 23 Eylül’de Bitcoin vadelilerini piyasaya sürecek

Bakkt, bu kapsamda soruların [email protected] adresine gönderilebileceğini söyledi. Bakkt’ın Bitcoin vadelileri için lansman tarihi 23 Eylül olarak planlandı. Şirket New York Finansal Hizmetler Departmanı’ndan gerekli lisansı aldı ve Eylül ayında Bitcoin vadelilerini sunmaya başlayacak:

Sözleşmelerimiz, CTFC’den yeşil ışık aldı ve kullanıcı kabul testi başladı. Bakkt Trust Company’nin kurulması için New York Mali Hizmetler Departmanı’nın onayıyla, nitelikli bir sorumlu olan Bakkt Warehouse, fiziksel olarak teslim edilen vadeli işlemler için Bitcoin’leri depolayacak. Bu, müşterilere kurumsal sınıf altyapının sahip olduğu bir pazarda düzenlenmiş, küresel olarak erişilebilir bir borsanın yanı sıra benzersiz düzenleyici netlik ve güvenlik sunuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin