Bakkt'tan açıklama, şirketin CEO ve başkan konumlarına önemli isimler atandı
Bakkt'tan açıklama, şirketin CEO ve başkan konumlarına önemli isimler atandı

Bakkt’tan açıklama, şirketin CEO ve başkan konumlarına önemli isimler atandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mike Blandina, PayPal ve Google’daki görevlerinin ardından popüler kripto para borsası Bakkt’ın yeni CEO’su olarak atandı.

Aralık ayının başlarında Amerika Birleşik Devletleri Senato koltuğuna atanan CEO Kelly Loeffler’ın ayrılmasının ardından Blandina şirkete baş ürün müdürü olarak CEO pozisyonuna atandı.

Bakkt’ın ana şirketi Intercontinental Exchange tarafından 23 Aralık’ta açıklandığı üzere, randevu 20 Aralık’ta yürürlüğe girdi.

Bakkt’ın eski CEO’su Adam White şirketin başkanı olarak görev yapacak

Bakkt, Blandina’nın CEO konumuna yükseltilmesinin yanı sıra, ABD merkezli popüler kripto para borsası Coinbase’in eski yöneticisi Adam White’ı şirketin yeni başkanı olarak atadı. White, Kasım 2018’de şirkete katıldığından beri Bakkt’ta baş işletme görevlisi olarak görev yapıyor. Ayrıca kariyerine ABD Hava Kuvvetleri’nde subay olarak başladığı da biliniyor.

CEO Loeffler görevinden Senato’ya katılabilmek için ayrıldı

Eski Bakkt CEO’su Loeffler, 4 Aralık’ta Gürcistan Valisi Brian Kemp tarafından Sen. Johnny Isakson’un yerine atandı. Loeffler, 1 Ocak 2020’de göreve başlayacak. Atamanın resmi olarak yapıldığı gün yayınlanan bir açıklamada, ICE geçiş sırasında CEO pozisyonundan geri çekilmesi gerektiğini söyledi.

Haber, Bakkt’ın ICE Futures US’de işlem gören fiziksel olarak teslim edilen 6.226 Bitcoin (BTC) vadeli işlem sözleşmeleri için yeni bir cilt rekoru kırmasının ardından geliyor.

Cointelegraph

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin