Bakkt kesin tarihi açıkladı ve Bitcoin fırladı!
Bakkt kesin tarihi açıkladı ve Bitcoin fırladı!

Bakkt kesin tarihi açıkladı, Bitcoin fırladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Biraz önce bildirdiğimiz üzere herkesin merakla beklediği Bakkt, bugün Bitcoin vadelileri için kesin tarihi verdi. Bakkt, fiziksel teslimatlı Bitcoin vadelilerini Eylül ayında piyasaya sürüleceğini açıkladı. Bu duyuru sonrasında BTC dakikalar içerisinde 400 dolar arttı.

Bakkt, Bitcoin vadelileri için kesin tarihi verdi ve fiyat yükseldi

Bakkt, dünyanın en büyük borsası olan New York Borsası’nın ana şirketi Intercontinental Exchange (ICE) tarafından piyasaya sürüldü. Daha önce bildirdiğimiz üzere Bakkt, Temmuz ayında Bitcoin vadeli sözleşmeleri için kullanıcı kabul testlerine başlamıştı. Şimdi ise regülatörlerden gerekli olan güven lisansı alındı. Bu nedenle Bitcoin vadelilerinin tam olarak piyasaya sürüleceği tarih de belirlendi. Bakkt 23 Eylül’de Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerini kurumsal müşterilere sunacak.

Bu haber sonrasında Bitcoin, 10.100 dolardan yaklaşık 10.500 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Bitcoin, şu anda yüzde 4,4 oranında artışla yaklaşık 10.500 dolar seviyesinden ticaret yapıyor. Bitcoin’in şu anda 187,7 milyar dolarlık bir piyasa değeri var.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin