Bakkt
Dünyanın en zenginlerinin ilgisini çekmeye başladı… Bakkt ile ilgili son gelişmeler

Bakkt CEO’su şirketin temel hedeflerini ortaya koydu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NYSE’nin kurucuları tarafından başlatılan yeni kripto firması Bakkt’ten önemli açıklama. Bakkt CEO’su kısa süre önce şirketin hedefleri hakkında bir blog yazısı yayınladı. Şirket CEO’su Kelly Loeffler, buluşmayı umduğu üç ana hedefi özetledi.

Bakkt, dijital varlıklar için güvenli ve uygun şekilde düzenlenmiş yeni bir küresel ekosistem yaratmayı planlıyor. Loeffler, şirketin ana hedefinin “dijital varlıkların daha likit, güvenilir ve erişilebilir olmasını sağlamak ve anlamlı bir inovasyona izin vermek” olduğunu söyledi.

Bakkt CEO’su şirketin 3 temel amacını açıkladı

Loeffler, Bakkt’in yaklaşımının, kripto uzayını dönüştürmeyi ümit eden diğer birçok işletmeden farklı olacağını açıklamaya devam etti. Üç temel amaç, tamamen yeni bir ürünün yanı sıra yeni güvenlik standartlarını ve yeni bilgi erişim seviyelerini tanıtmak olarak gösteriliyor.

Finansal güvenlik açısından Loeffler, vadeli işlem pazarımızdaki Bitcoin alım ve satımlarının ön finansman olarak gerçekleşeceğini ve bunun da temerrüt riskini neredeyse tamamen ortadan kaldırdığını iddia ediyor. Bakkt’in sözünü ettiği “depo”nun tasarımı yüksek düzeyde fiziksel, teknoloji ve bilgi güvenliği içerecek.

Dijital varlıkların korunması, yeni bir uzmanlık alanı. Biyometrik taramalar ve çoklu imzalar tonozdaki yeni sanal kombinasyonlardır.

Mevcut fiyat oynaklığı ve pazarın kusurlu durumunu ele alan Loeffler, potansiyel müşterilere piyasaların genellikle fiyat oluşturma, değer yaratma ve ticareti kolaylaştırma üçgeninde bir modele doğru ilerlediğini vurguladı.

Bu, Bakkt’i tasarladığımız temeldir.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin