Kelly Loeffler: “Kripto para birimlerinde bir devrim görmek üzereyiz.”
Kelly Loeffler: “Kripto para birimlerinde bir devrim görmek üzereyiz.”

Bakkt CEO’su Kelly Loeffler: “Bir kripto devrimi göreceğiz.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çok beklenen Bakkt Borsası’nın CEO’su Kelly Loeffler, bir kripto devrimi göreceğimizi belirtiyor.

Kelly Loeffler: “Kripto para birimlerinde bir devrim görmek üzereyiz.”

Fortune ile yapılan bir röportajda Loeffler, şu anki ayı piyasasının ve kripto paraları çevreleyen belirsizliğin 2000’li yılların başındaki enerji piyasasını hatırlattığını ve bunun da İntercontinental Exchange (ICE) kurtarmayı başardığını söyleyerek açıklamalarına şunları ekliyor:

Dijital pazar, 2000’li yılların başında enerji piyasası gibi parçalanmış durumda. ICE, günümüzün likit piyasasını yaratan enerji ticaretine daha fazla kurum çekerek öncü oldu… Kripto para birimlerinde aynı ölçekte bir devrim görmek üzereyiz.

https://twitter.com/NYSE/status/1025399868628578304

Bakkt, kripto para birimine daha fazla kurumsal yatırım getirecek

Bakkt, birçok nedenden ötürü doğru yönde kayda değer bir adım, ancak belki de bunların arasında en önemlisi kurumsal destek. ICE, New York Borsası’nın oluşturulmasından sorumlu kuruluş ve ana şirketi. ICE’nin geleneksel finansal piyasalardaki konumu sayesinde, birçok kişi Bakkt’ın kripto para birimine daha fazla kurumsal yatırım getireceğini düşünüyor. Yakın zamanda bildirildiği üzere Coinbase Borsası’nın kurumsal kanadın başında yer alan Adam White, şirketten ayrıldı ve Bakkt Borsası’na COO (Chief Operating Officer) olarak transfer oldu. Adam White konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin ve diğer para birimlerine olan ilgi perakendeden kurumsal tarafa değişmeye başladı. Ancak mevcut ticaret sitelerinin altyapı seviyesi genellikle beklentilerini karşılamadı. Bu yüzden kenarda bekliyorlar… Bu yüzden Bakkt’a katıldım.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin