Baidu, Super Chain ağ sistemi hakkında bir tanıtım raporu yayınladı
Baidu, Super Chain ağ sistemi hakkında bir tanıtım raporu yayınladı

Baidu, Super Chain ağı hakkında bir tanıtım raporu yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin’in en büyük arama motoru devi Baidu, çarşamba günü Baidu Blockchain White Paper V1.0’ı piyasaya sürdü. Teknik rapor, bağımsız olarak geliştirilen XuperChain ağ sisteminin oluşturulmasını inceliyor. Bununla birlikte Baidu, Super Chain ağını ticarileştirmeyi planladığını açıkladı.

Baidu, Super Chain ağ sistemini kullanarak Baidu Cloud Blockchain-as-a-service (BaaS) platformunu ticarileştirmeyi planlıyor. Şirket aynı zamanda Super Chain teknolojisine dayalı altı uygulama başlatmayı amaçlıyor. Bu uygulamalar şu şekilde: Totem, Degree Universe, Baidu Association, Treasure Chest, Encyclopedia Online, and Hubert. Arama motoru devi, teknolojiyi gıda güvenliği, ürün kalitesi, yeni perakende, yeni üretim, tedarik zinciri finansmanı, fikri mülkiyet ve ticaret ile birleştirecek.

Baidu, Super Chain ile ne amaçlıyor?

Super Chain, geleneksel bir Blockchain’den daha yüksek bir donanım kullanımı derecesine sahip. Süper Zincir düğümlerinin özelliği, CPU kullanımını en üst düzeye çıkarmak ve iş hacmini artırmak için çok çekirdekli paralel işlem kullanması olarak gösteriliyor. Super Chain basitçe, çok çekirdekli hesaplamaları kullanarak işlemcileri en üst düzeye çıkarmak için ağları arttırıyor.

Super Chain, aynı zamanda paralel yan zincirleri destekleme yeteneğine sahip. Yeni ağ sistemi, paralel zincirleri ve işletme yönergelerini yöneten bir kök zincir ile çalışıyor. Kök zincir, her bir zincirle veri aktarımına izin veriyor. Bu paralel zincirler, sistemin oylama yoluyla bir fikir birliğine ulaşmasına yardımcı olan bir uzlaşma protokolü üzerinde çalışacak.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin