BAE merkezli Sheesha Finance DeFi yatırım fonundan dev adım
BAE merkezli Sheesha Finance DeFi yatırım fonundan dev adım

BAE merkezli Sheesha Finance DeFi yatırım fonundan dev adım

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Orta Doğu merkezli bir merkezi olmayan finans (DeFi) yatırım fonu, sadece iki haftada yaklaşık 10 milyon dolar topladı ve bu yatırım araçlarına olan büyük talebi vurguladı.

Devasa rakam

13 Nisan’da Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Sheesha Finance DeFi platformu, toplam 9.44 milyon $ topladığını duyurdu. Bunu, Likidite Oluşturma Olayı (LGE) olarak bilinen yenilikçi bir ilk token dağıtım mekanizması aracılığıyla yaptı.

LGE’deki katılımcılar, platformun SHEESHA tokenleri için stake etmek üzere likidite sağlayıcı tokenlerini talep edebilirler. Duyuruya göre, LGE 0.0001 ETH kadar düşük mikro yatırımlara izin verdi. Hem büyük hem de küçük yatırımcılar bu adıma katıldılar.

Katkıda bulunanlar toplamda 6,35 milyon dolar değerinde 3,171 ETH ve 3,08 milyon dolar değerinde 7,769 Binance Coin (BNB) sundular.

DeFi ETF

Sheesha Finance kurucusu Saeed Hareb Al Darmaki, DeFi topluluğundan güçlü bir destek aldı Saeed bu noktada şu vurguyu yapıyor:

“DeFi topluluğunun, stratejik danışmanların ve yerleşik ortakların güçlü desteğiyle, ekosistem katılımcılarımız için en iyi APY seçeneklerini sunarken, DeFi alanındaki saygın projelere yönelme sağlayabiliriz.”

Saeed, Mart ayı başlarında bir blog gönderisinde, platformu bir “DeFi ETF” ye benzetti. Bunun nedeni, DeFi’yi ana akım yatırımcılar için daha erişilebilir hale getirmek.

Duyuru, SHEESHA token fiyatlarının akıllı bir sözleşme ile belirleneceğini de vurguluyor. Bahsi geçen BNB ve ETH mevcut SHEESHA miktarına dayalı olacaktır. Ekip ayrıca merkezi olmayan yönetişim için bir DAO oluşturacak.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin