BAE Merkez Bankası, hiçbir özel kripto parayı onaylamadığını söyledi
BAE Merkez Bankası, hiçbir özel kripto parayı onaylamadığını söyledi

BAE, ABD’yi bile geride bıraktı: ICO satışlarında lider oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir sonraki dünya düzeni için olan yarış zaten Blockchain ve kriptoların kabulü ile başlıyor ve gittikçe daha fazla sayıda ülke buna paralel olarak yoğunlaştı. Faaliyetlerin çoğu hala Japonya, Kore ve ABD’de yoğunlaşırken, Birleşik Arap Emirlikleri, dijital tokenlerin satışı için dünyanın başkenti olarak ortaya çıkıyor.

BAE, 2019’da toplanan fonların dörtte birinden fazlasını oluşturuyor

CoinSchedule tarafından yayınlanan verilere göre, Birleşik Arap Emirlikleri, bu yıl Nisan ayının başından bu yana ICO’larla toplanan tüm fonların dörtte birinden fazlasını oluşturduğu için dijital tokenlerin satışı için dünyanın başkenti olarak ortaya çıkmış gibi görünüyor.


Kaynak: CoinSchedul 

BAE’de token satışı, bir süredir lider olan Amerika Birleşik Devletleri’ni yenerek 210 milyon dolardan fazla oldu. BAE için bu yükseliş, ülke olarak şaşırtıcıydı. Batı ülkeleri 2018’den sonra listede yedinci sıraya kaydığı için slayt oldukça dik oldu. CoinSchedule’nin icra kurulu başkanı Alex Buelau, konuya yönelik şunları söyledi:

Düzenleyici kaygılar nedeniyle ABD’den uzaklaşmanın devam ettiğini görüyoruz.

BAE, ICO satışlarında lider ülke oldu

BAE için, satış hacmindeki artış iki büyük satışa bağlı. Kripto para birimi sahiplerine yönelik bankacılık ve sigorta ürünleri geliştiren GCBIB, 142 milyon dolar topladı ve kripto madenciliği ve emlak yatırımları için bir yol sunan Bolton Coin ise 67 milyon dolar aldı. Söz konusu projeler, bu yıl token satışlarında lider olan ülkeler açısından Singapur, İngiltere ve Cayman Adaları’nın önünü açtı. BAE, geçen yıldan beri Blockchain ile ilgili işler için lider bir hedef olmaya çalışıyor.

BAE’nin 2019’un ortasına kadar ICO’lar için kuralları kesinleştirmesi ve dostane bir yasa getirmesi bekleniyor. BAE uzmanlara göre, ICO alanında mükemmel bir dünya lideri konumunda bulunuyor. BAE uzmanlara göre, kesinlikle Asya’daki kripto oyununu değiştiriyor ve ekonomiyi petrole daha az bağımlı hale getirmenin bir yolunu bulmuş gibi görünüyor. Kriptolar için dostane düzenlemelere sahip olan BAE, dünyanın önde gelen finans merkezlerinden biri olarak konumunu güçlendirmeye çalışıyor.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin