BabyDoge, yükselmeye devam ediyor! Yeni bir rekor geldi...

BabyDoge, yükselmeye devam ediyor! Yeni bir rekor geldi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni yılda, Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin’e (DOGE) benzer yeni bir köpek temalı kripto paranın yükselişine tanık olduk. BabyDoge, köpek yavrusu temalı bir meme kripto para birimi. Sevimli yavru tokenin popüleritesi her gün artmaya devam ediyor. BabyDoge topluluğu her geçen gün büyüyor ve takipçileri fanatik bir biçimde kripto parayı benimsiyor.

BabyDoge’dan yeni rekorlar

Balina istatistiklerinden elde edilen veriler, BabyDoge’un sahiplerin sayısında yeni bir rekor kırdığını gösteriyor. Kesin olmak gerekirse, şu anda 1.300.799 hesap, yavru köpek temalı kripto parayı elinde tutuyor. Sevimli token, inanılmaz bir şekilde 1,3 milyon sahibe ulaşarak bir kilometre taşını daha geçti.

Kripto paranın fiyatı %10 artarken piyasa değeri de yeni bir rekor kırarak 1.6 milyar dolara çıktı. Meme token, şu anda 0.00000006116 dolardan işlem görüyor.

Whalestats verileri, en iyi 1000 BNB cüzdanının şu anda 5,8 milyon dolar değerinde BabyDoge Coin tuttuğunu gösteriyor.

Kripto borsası CoinEx, ayrıntılı bir değerlendirmenin ardından dün meme tokeni listelediğini açıkladı. Listelemenin ardından kripto paranın fiyatı yükselişe geçti.

BabyDoge sosyal medyada da büyüyor

Sevimli tokenin artan popülaritesi sosyal medyada da kendini gösterdi. 16 Ocak’ta BabyDoge Coin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. O dönemde tokenin resmi twitter hesabının takipçi sayısı 777 bin civarındaydı. Bugün ise tokenin takipçi sayısı 803 bine yükseldi. Buna göre token, sadece 3 gün içinde, 25 bin yeni takipçiyi bünyesine eklemiş oldu. Ayrıca 183 bin tweet ile Twitter trendlerinde en çok konuşulan konu olmaya devam ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin