BabyDoge yeni bir kilometre taşına ulaştı! Popülaritesi artıyor
BabyDoge yeni bir kilometre taşına ulaştı! Popülaritesi artıyor

BabyDoge yeni bir kilometre taşına ulaştı! Popülaritesi artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Baby DogeCoin’in popülaritesi artmaya devam ediyor ve neredeyse her gün Twitter’da trend oluyor gibi görünüyor. Diğer meme coinler ile karşılaştırıldığında, kripto paranın popülaritesinin ve başarısının ana nedeninin bu olduğu iddia ediliyor.

Dogecoin, şu anda diğer meme coinlerle kıyaslandığında lider konumda. Ancak hem Twitter takipçileri hem de piyasa değeri açısından Shiba Inu, Dogecoin’i devirmeye çok yakın. Üç milyon Dogecoin hayranı Dogecoin’in resmi Twitter hesabını takip ederken, 2,8 milyon Shiba Inu hayranı Shiba Inu hesabını takip ediyor.

BabyDoge adres sayısında lider

BabyDoge’un resmi Twitter hesabının şu anda 1 milyondan fazla takipçisi var ve bu onu bunu yapan üçüncü meme para birimi yapıyor. Token, sonunda milyon takipçiye ulaşan kripto paralardan biri oldu.

BscScan istatistiklerine göre, meme coin, 1,4 milyon cüzdan sayısına ulaşarak meme coinler arasında en popüler kripto para haline geldi. Shiba Inu tokeninin bu yazının yazıldığı sırada 1,1 milyon mevcut sahibi var. Öte yandan, sadece 563.482 kişi Dogecoin’i elinde tutuyor.

Diğer meme coinler ile rekabet edebilmesi için BabyDoge’un popülaritesi hayati bir rol oynayacak. BabyDoge Army’nin saflarına her gün düzenli bir şekilde yeni takipçiler ve yeni sahipler katılıyor. WhaleStats’tan alınan verilere göre meme coin, son 24 saat içinde en büyük 1000 BSC cüzdanı tarafından en çok satın alınan 10 token arasına girdi.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin