featured

BabyDoge, yakım portalının tamamlandığını duyurdu! Lansman ne zaman olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan BabyDoge ekibi, nihayet yakım portalını tamamladığını açıkladı. Ekip bunu bugün paylaştığı bir tweet’le duyurdu:

Bebek doge yakım portalı tamamlandı!

Yakım portalının tamamlanmasının ardından ekip, protokolün lansman tarihini yakında açıklayacağını söyledi.

Lansman tarihi yakında. Bizi takip etmeye devam edin.

Duyuru, kullanıcıların BabyDoge token’larını yakmasına izin verecek bir portalın geliştirildiğinin açıklanmasından haftalar sonra geldi. Köpek temalı kripto para birimi projesi, 12 Ocak tarihli bir tweet’te yakım portalının, kullanıcıların coin’i protokol aracılığıyla yaktıklarında BabyDoge token’larını indirimli bir fiyata satın almalarına olanak tanıyacağını söyledi.

Birkaç gün sonra ekip, topluluk üyelerine proje hakkında bir fikir vermek için yazma portalına bir göz attı. Ekip, kullanıcıların kripto projesinin devam eden yakma kampanyasına doğrudan katkıda bulunmasına olanak sağlamak için bir yazma portalı geliştirmeyi planlıyor.

Kasım 2022’de Baby Doge ekibi, topluluktan kullanıcıları bir yakım portalı aracılığıyla token yakmaya teşvik etmenin yollarını önermesini istedi. BabyDoge ayrıca, protokol aracılığıyla token yakmaları için kullanıcıları NFT’lerle ödüllendirebileceğini de söyledi.

Yakım işlemleri devam ediyor

Ekip, meme coin’in fiyatını artırmak için token’ın toplam arzını düşürmeye hazırlanıyor. Toplam arzı 420 katrilyondan düşürme yönünde önemli ilerlemeler kaydedildi.

Geçen ay topluluk, bir günde 4,7 trilyondan fazla token yaktı. Benzer şekilde, son 24 saat içinde toplam 5,5 trilyon token yakıldı.

En son yakım işlemlerinin ardından, toplam token sayısı 201,250,525,628,753,696 (201,25 katrilyon) oldu.

BabyDoge yakım

BabyDoge’un artan yakım işlemleri, önde gelen kripto para borsalarının dikkatini çekti. Meme coin, ProBit Global, Deepcoin ve Singapurlu kripto ticaret platformu BingX dahil olmak üzere en iyi borsalarda listelendi.

Coingecko verilerine göre BabyDoge bu yazının yazıldığı sırada 0,000000001261 dolar civarında işlem görüyor.

TheCryptoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin