featured

BabyDoge yakım işlemleri hız kazandı: Yatırımcıların ilgisi artarken fiyat yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki meme coin’lerden bir tanesi olan BabyDoge, yakım işlemleri ile arzını düşürme çalışmalarına devam ediyor. Büyük miktarda Baby Doge Coin önümüzdeki 24 saat içinde ölü cüzdanlara gönderilmeye hazır görünüyor.

Heyecan verici haber, resmi Twitter hesabı tarafından açıklandı. Bu tweet’te topluluğun resmi yakma portalında yaktığı her token için beş BabyDoge yok edileceğini doğruladı.

BabyDoge yakım

Yakma portalı, yakım gücünü topluluğun eline vermek ve nihayetinde meme coin’in arzını azaltmak için Şubat ortasında başlatıldı.

Ekip, resmi yakma portalında gerçekleşen bu işlemle topluluğun çabalarının tamamlanacağını söyledi.

Şimdiden neredeyse trilyonlarca BabyDoge token’ı bu portal aracılığıyla yakıldı. Son istatistiklere göre, bunun beş katının daha gerçekleşmesi arzda muazzam bir azalma gerçekleşeceği anlamına gelmektedir.

2023 yılında devasa bir yakım gerçekleşti

Burn BabyDoge’a göre 2023 yılının başından beri katrilyonlarca token yakıldı. Son verilere göre son üç ayda 9,660,188 dolar değerinde 3,63 katrilyon adet token yakıldı.

Şimdiye kadar, 420 katrilyon token’lık ilk arzı azaltmak için 204,28 katrilyon adet BabyDoge token’ı yakıldı. Bu da toplam arzın %48,64 oranında azaltıldığı anlamına gelmektedir.

Yakım işlemleri devam ederken, son 24 saatte de 30,296 dolar değerinde 11,3 trilyon adet token yakıldı.

Bununla birlikte meme coin’e olan yatırımcı ilgisi de artıyor. Son üç ayda eklenen 64,488 yatırımcı ile birlikte toplam sahiplerin mevcut sayısı 1,715,275’e yükseldi.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin