featured

BabyDoge yakım için yeni işleme geçiyor: Tarih çok yakın…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin’ler arasında çabuk adından söz ettirmeyi başaran BabyDoge yeni bir etkinlik duyurdu. Topluluğu yakından ilgilendiren gelişme twitter üzerinden paylaşıldı. BabyDoge yakım için yeni bir sisteme geçilecek.

BabyDoge yakım yeniliği yakında yayına girecek. Önceki duyurulara göre, BabyDoge’nin yanma portalı 13 Şubat Pazartesi günü yayına girecek. Belirtildiği gibi, yakma portalı yakma gücünü topluluğun elinde olacak. Ayrıca kullanıcılara BabyDoge yakım sayesinde satın almaları için daha düşük satın alma ücretleri verir. Yakım ile beraber BabyDoge arzını azaltır.

Ekip tarafından duyurulan yakımın detaylarını da yukarıda gibi açıklandı. Bununla beraber yakım daha farklı noktaya gelebilir. Yakma portalının tanıtılması, çok sayıda BabyDoge’un yakılmasını hızlandıracak. Son 24 saatte 86.766$ değerinde 24.558.798.588.954 BabyDoge tokeni yakıldı.

BabyDoge yakım yeni yayın ile hız kanacak

Şimdiye kadar, toplam arzın %48.249’unu oluşturan 202.646.954.965.716.224 token, 420 katrilyonluk ilk bölümü yakıldı. Ayrıca, mevcut toplam 1.684.457 olan BabyDoge sahiplerinin toplam sayısı artmaya devam ediyor.

Diğer yandan BabyDoge, DEX’ini entegre etti. Proje sahiplerinin, tokenin likiditesini canlı yayına girer girmez BabyDogeSwap’e ekleme seçeneğiyle bir ön satış listelemesine olanak sağladı. BabyDoge fiyat hareketi Baby Doge Coin, 2023’ün başından bu yana olumlu ekosistem haberleri ve listelemelerle desteklenerek istikrarlı bir şekilde yükseldi. 

BabyDoge yakın haberiyle beraber yeniden harekete geçit. Son 24 saatte %12,15 ve son yedi günde %25 artışla 0,000000003835 dolardan işlem görüyor. Haftalık kazançlarda en iyi köpek temalı kripto para birimlerini de geride bıraktı. 

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin