featured

BabyDoge hayranlarını heyecanlandıracak bir gelişme: Yeni listelenme haberi fiyatı canlandırabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan BabyDoge, yeni bir borsada listelenmeye başladı.

BabyDoge

Singapur merkezli kripto para borsası BingX, spot ticaret için BabyDoge’u listelemeye başladı. Borsa, yakın tarihli bir blog gönderisinde, popüler talep nedeniyle meme coin’i listelemeyi seçtiğini söyledi. BingX, blog gönderisinde şunları söyledi:

Yoğun talep nedeniyle BingX Spot, 8 Aralık 2022’de (UTC+8) beta sürümüne bu kripto para birimini ekleyecektir: Baby DogeCoin.

Yeni listelenme haberi

BingX kullanıcılarının 8 Aralık 2022 00:00 (UTC +8) tarihinden itibaren BabyDoge yatırmasına ve çekmesine izin verilecektir. Kripto para borsası, yalnızca BNB Akıllı Zinciri (BEP-20) aracılığıyla BabyDoge para yatırma ve çekme işlemlerini destekleyecektir.

Borsa başlangıçta BabyDoge/USDT olarak tek bir spot işlem çiftine izin verecektir. Meme coin, BingX’in beta sürümünde listeleneceğinden, kullanıcılar sipariş başına 20,000 dolar ile sınırlandırılacaktır. Ayrıca, kripto ticaret platformundaki her BabyDoge spot ticaret faaliyeti için %0,15’lik bir ücret uygulanacaktır.

Yeni listelenme haberinin meme coin’in fiyatı üzerinde henüz herhangi bir olumlu etkisi olmadı. Coingecko verilerine göre BabyDoge, %2 oranında bir düşüş yaşadı ve şu anda 0,000000001082 dolar civarında işlem görüyor.

2018’de piyasaya sürülen BingX, 100’den fazla ülkedeki kullanıcılara hizmet sağlayan bir kripto para ticaret borsasıdır. Kripto ticaret platformu, kullanıcılarına hızla büyüyen kripto pazarına erişim sağlayarak “halkın borsası” olduğunu iddia ediyor.

Coingecko verilerine göre BingX, dünya çapında işlem hacmine göre 25. en büyük kripto para borsası olarak sıralanıyor. Borsanın 24 saatlik işlem hacmi 282,3 milyon dolar. BingX, BTC/USDT dahil olmak üzere 372 ticaret çifti altında 355 kripto varlığını listeledi. Coingecko verileri, BingX’in 10 üzerinden 8 güven puanına sahip olduğunu söylüyor.

Meme coin en iyi borsalarda listelendi

BabyDoge dünya çapında en iyi borsaların ilgisini çekmeye devam ediyor. Temmuz ayında, Deepcoin adlı Singapur merkezli bir borsa, meme coin’i listelediğini duyurdu. Ayrıca, ekim ayında da ProBit Global’de de listelendi.

TheCryptoBasic

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin