Flaş: BabyDoge, dev borsada listeleniyor! Yükselecek mi?
Flaş: BabyDoge, dev borsada listeleniyor! Yükselecek mi?

Flaş: BabyDoge, dev borsada listeleniyor! Yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Baby Doge Coin (BabyDoge), Elon Musk tarafından Twitter’da yapılan bir şakaya yanıt olarak oluşturulan bir meme coin’dir.

Ancak, kuruluşundan bu yana, değeri kadar popülaritesini de artırmayı başardı ve en adanmış topluluklardan birine sahip oldu.

Huobi listelemesi meme coin için itici güç olabilir

5 Şubat’ta bir Alman Futbol kulübü olan TSG Hoffenheim’ın taraftar etkileşimini artırmak için Baby Doge ile ortaklık kurduğunu yazmıştık.

Huobi Global, resmi bir duyuru ile Baby Doge Coin’in (BabyDoge) borsada listeleneceğini duyurdu. BabyDoge para yatırma işlemleri 18 Şubat saat 12’de açıldı, para çekme işlemleri ise 19 Şubat saat 17’de açılacak.

Bununla birlikte, BABYDOGE/USDT’yi içerecek spot ticareti, mevduat hacmi, piyasanın talebini karşıladığı zaman açılacak. Bu BabyDoge’un bugün aldığı tek iyi haber de değil; meme coin’in Twitter sayfası bugün 1 milyon takipçiyi geçerek bir kilometre taşına ulaştı.

Bu duyuruların her ikisi de meme coin’in popülaritesindeki artışı yansıtıyor. Meme coinler konuşması eğlenceli tokenler olmalarının yanı sıra uygun fiyatları nedeniyle yeni kripto yatırımcılarını da kendine çekiyor. Tüm bu gelişmeler BabyDoge’un değerini artırabilir.

BabyDoge alım fırsatı sunuyor mu?

18 Şubat 2022’de Baby Doge Coin 0,00000000384 dolar değerindeydi.

Bu değer noktasının token için ne anlama geldiğine dair daha iyi bir bakış açısı elde etmek için, meme coin’in ocak ayında sergilediği performansın yanı sıra tüm zamanların en yüksek değerini de gözden geçireceğiz.

Tokenin bir önceki aydaki performansını gözden geçirdiğimizde, Baby Doge Coin, 0,000000001786 dolar değerinde olduğu 1 Ocak tarihinde en düşük değerine sahipti.

Meme coin, tüm zamanların en yüksek seviyesinİ 0,000000006345 dolarlık birim fiyatına ulaştığı 16 Ocak 2022’de kaydetti.

Tokenin mevcut değeri ile ATH değerini kıyasladığımızda, meme coin’in şu anda 0,000000002505 dolar yani %65 daha düşük işlem gördüğünü anlıyoruz.

Tüm bunları göz önünde bulundurarak BABYDOGE, Mart 2022’nin sonuna kadar 0,00000000045 dolara ulaşabilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin