BabyDoge, 2022 yılının Shiba'sı olabilir mi?
BabyDoge, 2022 yılının Shiba'sı olabilir mi?

BabyDoge, 2022 yılının Shiba’sı olabilir mi? Aktivite artışıyla dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Whalestats verileri kısa süre önce, Baby DogeCoin’in (BabyDoge) son 24 saat içinde Ethereum’dan (ETH) rol çaldığını ve ilk 1000 BSC cüzdanı arasında en çok işlem gören token haline geldiğini ortaya koydu.

Babydoge, BSC balinaları arasında en çok işlem gören token olarak ilk sırayı alarak Ethereum’u geçti.

Baby Doge Coin’in belirleyici fiyat hareketi, %8.42’lik kazançlar gösterdiği için haberin kendisini doğruluyor. Bugün, BabyDoge fiyatı 0,000000003513 dolardır. Bir önceki işlem seansıyla karşılaştırıldığında, işlem hacmi %22,77 artarak 39.488.683.31 $’a yükseldi ve bu da alıcıların token’a olan ilgisini gösterdi.

7 Ocak’ta Coingecko verileri, token için 24 saatlik 105.146.394 milyon dolarlık göz kamaştırıcı bir hacmi temsil ediyordu.

Yeni Yıl 2022’nin başlangıcından bu yana, Baby Doge Coin’in popülaritesi, bireysel yatırımcıların şaka kripto parasını Twitter platformunda tartışmayı sevmesiyle ivme kazandı. Tokenin arkasındaki ekip, sahiplerine beş katrilyon Baby Doge Coin yakarak Happy New Year 2022 hediyesi sunduğunda, token bireysel yatırımcılardan daha fazla ilgi gördü. Haberin ardından Baby Doge Coin, 4 Ocak 2022’de sahiplik açısından Shiba Inu‘yu (SHIB) geride bıraktı.

Balinalar henüz Babydoge’ye ilgi göstermiyor

Ne yazık ki, tüm bu heyecan verici verilere rağmen, balinalar hala Baby DogeCoin’e ilgi göstermiyor gibi görünüyor. Coin Market Cap (CMC) verilerine göre balinalardan bu kadar ilgi görmemesinin tek nedeni, devasa dolaşımdaki arzı, yani 268,4 katrilyon olması.

BabyDoge şu anda Coinmarketcap tarafından dünya çapında 2827 sırada yer alıyor. BscScan verilerine göre, bu sevimli köpek 238.289 yatırımcı tarafından radar altında tutuluyor ve BscScan verilerine göre, 1,18 milyondan fazla kişi aya beklenen yolculuk için zaten gemide.

Baby DogeCoin şu anda OKEx, Gate.io, DigiFinex, Bitrue ve ZT’de listeleniyor. Bununla birlikte, token Binance tarafından düzenlenen “Kripto Dileğim” yarışmasını kazanmaya çalışıyor, çünkü yarışmanın kazanılması Baby Doge Coin’in dünyanın önde gelen kripto para borsasında listelenme şansını artıracak ve bu da karşılığında popülerliği ve token için büyümeyi destekleyecek.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin