featured

Gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Baby Doge Coin yüzde 2 oranında değer kaybetti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Salı günü Hong Kong kripto borsası CoinEX’te listelendikten sonra BABYDOGE fiyatı neredeyse %140 oranında artmıştı. Pazar hacmi bugün %18 oranında bir düşüş yaşadı ve 38.904.669 dolara geriledi.

Kripto para piyasasındaki şaka amaçlı üretilen (meme) coin’lerden bir tanesi olan Baby Doge Coin (BABYDOGE) fiyatı perşembe günü kazançlarını duraklattı. Baby Doge Coin, son yedi gün içinde %50 oranında kazanç kaydetti. Kripto para birimi 1,2 milyon mevcut yatırımcıya sahip olma açısından Shiba Inu ve Folki Inu’yu geride bıraktı.

2022 yılında Baby Doge için DigitalCoinPrice tahminleri

DigitalCoinPrice, kripto para birimi için mütevazı bir tahmin yapıyor. Ancak istikrarlı kazançlar sağlıyor. Fiyat hedefinin belirteç başına 0,0000000736 dolar olduğu tahmin edilmektedir. Ayrıca, şu anda kripto para birimi 2025 yılına kadar kazanç elde etme havasında değil.

Günlük grafikte Baby Doge Coin (BABYDOGE) fiyatı 23 Aralık tarihinde 20 DMA’nın üzerine çıktıktan sonra bir daha geriye bakmadı. Sonuç olarak da neredeyse %250 kazanç kaydetti.

Baby Doge Coin grafik

1 Aralık tarihinde 0,0000000247 dolardaki en yüksek seviyeden yuvarlanmasıyla gerçekleşen bir dip oluşumunu, 0,00000000230 doların zirvesinde tamamlandı. Bundan sonra ise hâlâ 50DMA’nın üzerinde olan kısa bir düzeltmeyi 2 Ocak tarihindeki bir kırılma hareketi izliyor.

Hacim aynı zamanda yukarı yönlü momentuma da yardımcı oluyor. MACD orta çizginin üzerinde sabit. Bu da geçerli fiyat hareketinin devam ettiğini gösterir.

10 Ocak tarihinden itibaren aşırı alım bölgesinde konsolide olduktan sonra Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), 17 Ocak’ta bu aralığı kırdı.

Fiyat, 0,0000000644 dolardan 29 Aralık’tan bu yana tek günlük en büyük düşüşü gördü. Ayrıca, kripto para biriminin değeri %0.382 Fibonacci geri çekilme seviyesini test etti. Ancak hemen 0,0000000629 dolardaki en yüksek seviyelerine geri döndü.

Momentum osilatörlerinden gelen karışık sinyaller, piyasa dengesini bulana kadar boğalar ve ayılar arasında bir çekişme olarak yorumlanabilir. Bununla birlikte fiyat 0,0000000607 doların üzerinde bir kapanış yapabilirse o zaman Baby Doge Coin kısa vadede yeni bir zirveye tanık olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin