BABB (BAX) KuCoin'de listelendi: BABB hakkında bilmeniz gerekenler
BABB (BAX) KuCoin'de listelendi: BABB hakkında bilmeniz gerekenler

BABB (BAX) KuCoin’de listelendi: BABB hakkında bilmeniz gerekenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun bekleme süresinden sonra bugün KuCoin borsası, BABB (BAX) kripto parasını platformunda listeledi. BABB, ETH ve DASH ticaret pazarlarına artık KuCoin yatırımcıları erişebilecek. Yatırımcılar ayrıca BABB ile KuCoin’de mevduat ve ticaret yapabilecek.

BABB (BAX) hakkında bilmeniz gerekenler

BABB, mikro ekonomiye açık bir şekilde ayrılmış, merkezi olmayan bir bankaya atıfta bulunuyor. BABB, mikro ekonomi için merkezi olmayan bankadır. Bireylere ve işletmelere, Blockchain teknolojisi ile güçlendirilmiş bir banka hesabı olanağı sağlamaya çalışır. Hesap, bir akıllı telefon uygulamasıyla yönetilir ve merkezi olmayan bir ödeme kartına erişim sağlar. Ayrıca BABB, merkez bankalarıyla ortaklıklar kurarak dünya çapında diğer kripto para birimlerinin entegrasyonunu ve yayınlanmasını sağlar. Şu anda bankacılık sistemi mikro ekonomiye tam olarak hizmet etmiyor.

BABB, bireyleri ve piyasaları, mevcut minyatür ölçekli mali biyolojik topluluğun yenilikçi, sosyal, parasal ve idari sınırlarını en üst düzeye çıkararak sürtünmesiz dünya çapında parayla ilgili bir plana dönüştürmeye çalışıyor. BABB, doğası gereği Blockchain tarafından beslenen, tüm varlıklarla çalışan ve dünyanın her yerinde bilgisayarlı parasal standartları koordine eden merkezi olmayan bir banka oluşturuyor.

KuCoin hakkında bilmeniz gerekenler

KuCoin, bir kripto para borsası. Sektör, KuCoin Shares’i (KCS) Binance ile karşılaştırmalı olarak kullanıyor. KuCoin tokenlerini kullandığınızda ücretlerin değişmesiyle ilgili bir indirim alırsınız. Kucoin, Google Auth haricinde bir şey istemeyen temiz bir arayüze sahip, hızlı çalışan ve bol bol bonus dağıtan bir kripto para borsası olarak biliniyor. Bonuslar iki türde dağıtılıyor. KuCoin Shares  sahiplerine ve davetiye sistemiyle. KuCoin Shares, borsanın kendi koini. Binance’nin BNB’si gibi. Elinizde ne kadar çok KCS varsa borsa size her gün o kadar çok bonus veriyor. Kucoin komisyonlardan elde ettiği gelirin %50’sini elinde KCS bulunan üyelerine ödül olarak dağıtıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Coindoo

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin