Az bilinen token son 24 saatte %1300 arttı!
Az bilinen token son 24 saatte %1300 arttı!

Az bilinen token son 24 saatte yüzde 1300 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük kripto para birimleri 2023 yılına başlarken yükseldi ve kripto pazarındaki toparlanmaya öncülük etti. Buna, Gifto Metaverse’in yerel tokeni olan GFT gibi daha az bilinen kripto para birimleri dahildir.

CoinMarketCap’e göre, token son 24 saatte %1.300’den fazla arttı. Bu, ekosistemin Twitter hesabından gelen ve Gifto için sağlam bir gelecek planını ortaya koyan haberlerin sonucudur.

Gifto, çeşitli dijital içerik kanalları aracılığıyla sanal hediyeler göndermek ve almak için kullanılan merkezi olmayan bir ağdır. Ağ, kullanıcılara güvenli ve şeffaf işlemler sağlayan Ethereum blok zinciri tarafından desteklenmektedir. Asya’daki en iyi canlı yayın ve sosyal medya ağı Uplive, bunu 2017’de başlattı.

Gifto’nun GFT tokeni (eski adıyla GTO), platformun sanal hediye ekonomisini beslemek için kullanılıyor. Kullanıcılar, daha sonra tokenleri fiat para birimine çevirebilen GFT kullanarak içerik oluşturuculara sanal hediyeler verebilir.

Platform ayrıca, kullanıcıları içerikle etkileşime girmeye ve favori içerik sağlayıcılarını desteklemeye teşvik eden bir ödül sistemine sahip. Bu, hem tüketicilerin hem de içerik oluşturucuların sanal hediyelerin para biriminden yararlanabileceği bir ekosistem oluşturur.

Gifto yeni bir aşamaya giriyor: Mega genişleme planı!

Yeni yol haritamızı açıklarken ve hediye vermeyi bir sonraki seviyeye taşırken 30 günlük kesintisiz haberler paylaşacağız. Bu heyecan verici büyüme, inşa etme, benimseme ve genişleme yolculuğunda bize katılın! Bizi izlemeye devam edin, bugün daha fazla haber geliyor!

– Gifto (@GiftoMetaverse) 11 Ocak 2023

Gifto, ekosistemin mega genişleme planına devam etmesini sağlayacak şekilde ayarlandı. Gifto’nun son tweet’ine göre, bu ay Gifto’nun “30 günlük kesintisiz zincir haberlerinin” başlangıcı olarak kabul edilebilir.

GFT oldukça yeni olmakla birlikte, son borsa listeleri de tokenin önemli yükselişine katkıda bulundu.

GFT için sırada ne var?

Ekosistemdeki hem dış hem de iç gelişmelerin yükseliş rallisini beslemeye devam etmesi bekleniyor. Bununla birlikte, GFT piyasalarındaki oynaklık, mevcut desteği 0,2562 dolardan savunulamaz hale getirebilir. Oynaklık ayıların lehine olursa, bu desteğin kırılması ve orta ve uzun vadede 0,2132 dolarlık desteğin test edilmesi şekillenebilir.

Bu arada, yatırımcılar, tokenin kısa ve orta geleceği konusunda dikkatli olmalı, ancak gelişmeler yatırımcı güvenini artırmaya ve ekosistemde biraz heyecan uyandırmaya yardımcı olacağından, uzun vadede yükseliş eğilimini korumalı.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin