Az bilinen bu altcoin, yükseliş sinyali veriyor! Teknik analiz

Az bilinen bu altcoin, yükseliş sinyali veriyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin HBAR fiyatının kazandığı aşırı boğa ivmesi, geçen haftaki %15’lik toparlanma ile iyice belirginleşti. Bu yükseliş trendi bir giriş fırsatı verecek mi?

Altcoin’in geçmiş performansı

HBAR coin fiyatı günlük grafikte direnç trend çizgisinin etkisiyle daha aşağı yönlü olan düşük formasyonu dalgasını sürdürüyor. Fiyat, geçen haftaki %15’lik sıçrama da dahil olmak üzere son bir ayda %30’luk bir düşüş yaşadı. Altcoin, satış baskısının üstesinden gelmek için artan boğa morali ile direnç trend çizgisine yaklaşıyor.

TradingView Chart

Teknik analiz

HBAR coin için fiyat hareketi, düşen kama modelinde 0,20 dolar yatay seviyesinden yükseliş eğilimi gösteriyor. Ayrıca, model şişerken ortaya çıkan sıçrama yükseliş patlaması olasılığını artırıyor.

Önemli Üstel Hareketli ortalamalar, günlük grafikte 100 ve 200 günlük EMA’nın düşüş geçişini gösteriyor. Ayrıca, 50 günlük EMA yükseliş hareketine direnç sağlıyor.

RSI göstergesi, eğim 14 günlük ortalama çizginin üzerinden geçerken alım baskısında bir artış olduğunu gösteriyor. Ayrıca, eğim neredeyse aşırı alım bölgesine girme amacıyla kısa bir süre için merkezi hattı aşabilir.

Stokastik RSI göstergesi, aşırı alım bölgesinde D çizgisi ile potansiyel bir geçiş sağlamak için kıvrılırken K çizgisinde bir zayıflık gösteriyor. Bu nedenle gösterge, HBAR altcoin’in direnç trend çizgisinden bir geri dönüş yapma olasılığını yansıtıyor.

Özetle, artan yükseliş momentumu, kısa süre sonra düşüş kama modelinin üzerinde kırılabilir.

Fiyat tahmini

HBAR teknik analizi, altcoin fiyatının 0,20 dolar yatay seviyesinden geri dönüşle yükseliş ivmesi kazandığını gösteriyor. Düşen takozun yükselişe geçme şansı arttıkça, yükselen fiyatlar kısa süre içinde mükemmel bir giriş fırsatı verebilir.

Kırılma sonrası ralli, 0,25 dolar ve 0,30 dolar yatay seviyelerinin yakınında dirençle karşılaşabilir. Yükseliş eğiliminin düşüşe dönmesi durumunda altcoin için destek seviyeleri 0,22 ve 0,20 dolarda bulunuyor.

Hedera (HBAR) nedir?

Hedera, işletmelerin ve bireylerin güçlü merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) geliştirmesine izin veren merkezi olmayan ekonomiler için yaygın olarak kullanılan en büyük ve sürdürülebilir kurumsal sınıf kamu ağlarından biridir.

Hedera Hashgraph, ağını korumak için Hashgraph konsensüsü olarak bilinen yeni bir konsensüs yöntemi kullanmaktadır. Çok çeşitli ilgi alanlarına sahip 39 kuruluşun yönetim konseyi, on bir farklı endüstriyi kapsamaktadır. Bu kuruluşlar, Hedera kod tabanını yönetmek, platform kararları almak ve Hedera genel ağının ilk düğümlerini çalıştırmakla sorumludur.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin