Az bilinen bu altcoin ralli sinyali veriyor! Yükselecek mi?

Az bilinen bu altcoin ralli sinyali veriyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XDC altcoin fiyatı, düşüş kanalındaki eğilimi tersine çevirerek yükseliş potansiyeli gösteriyor.

XDC’nin geçmiş performansı

XDC madeni para fiyatı, günlük grafikte düşen kanal modelinde düşüş momentumunu sürdürüyor. Altcoin’in fiyatı 21 Ağustos’ta düşen kanalın başlamasından bu yana %55 düştü. Bununla birlikte, gün içi işlem hacmi %35 azaldı.

XDC altcoin teknik grafik

XDC Teknik analiz

Düşen kanalın direnç trend çizgisinin yakınındaki 0.11 dolarlık seviyeden son düşüş, geçen hafta %20’lik bir azalmaya neden oldu. Bu nedenle, artan düşüş momentumu fiyatı daha da aşağı indiriyor ve 0.080 dolarlık başka bir düşüşe işaret ediyor.

Altcoin, 50 günlük EMA’daki satış baskısının üstesinden gelmek için mücadele ediyor, çünkü reddedilme, fiyatı düşüş trendi altında tutuyor. Bunun yanında, EMA’lar herhangi bir yükseliş girişimine dinamik direnç sağlayacak bir düşüş eğilimini sürdürüyor.

XDC fiyat hareketi, azalan kanal modelinin üzerindeki 0.11 ve 0.14 dolarlık direnci gösteriyor. Destek seviyeleri ise kanal içinde 0,080 dolar ve 0,060 dolar.

%48’deki RSI göstergesi, %50 çizgisinin yakınında mücadele eden ve bunun üstüne çıkmaya çalışan eğimi gösteriyor. 14 günlük SMA çizgisi, neredeyse aşırı alım bölgesinde yatay hareket ediyor. Bu nedenle, göstergeler kısa süre içinde potansiyel bir yükseliş hareketi öngörüyor.

Stokastik RSI göstergesi, K çizgisinde keskin bir geri dönüş gösteriyor ve aşırı satım bölgesindeki D çizgisi ile yükseliş geçişine neden oluyor.

Altcoin’in yaklaşan fiyat trendi

XDC teknik analizi, günlük grafikte düşen kanalın gösterdiği sağlam bir düşüş trendini gösteriyor. Bununla birlikte, 0.080 dolardaki yatay seviyeden gelen destek, yükseliş ihtimalini canlı tutuyor. Ayrıca, teknik göstergeler yükseliş tarafında bulunuyor. Genel kripto piyasası ise düşüş eğilimini koruyor.

Bu nedenle, düşen kanalın kırılmasına neden olacak bir yükseliş mümkün. Bununla birlikte fiyat 0.080 dolara düşerse, yükseliş beklentilerini geçersiz kılacak ve fiyatın 0.060 dolara düşmesine neden olacak.

XinFin (XDC) nedir?

XinFin, uluslararası finans ve ticaret için optimize edilmiş bir hibrit blok zinciri teknolojisi şirketidir. Sistem, XDC olarak bilinen yerel kripto para birimi tarafından desteklenmektedir.

Protokol, Akıllı Sözleşmelerle saniyede 2000 TPS işlemiyle çalışacak şekilde tasarlanmıştır. XDC Zinciri, XinFin’in yetkilendirilmiş hisse kanıtını ve “yüksek düzeyde ölçeklenebilir ve güvenli, ayrıca izin tabanlı ve ticari sınıf” bir blok zinciri oluşturma hedefi etrafında şekillenir.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin