Uzman analiste göre, az bilinen bu 3 altcoin %80'e varan rallinin eşiğinde!
Uzman analiste göre, az bilinen bu 3 altcoin %80'e varan rallinin eşiğinde!

Uzman analiste göre, az bilinen bu 3 altcoin %80’e varan rallinin eşiğinde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL), ApeCoin (APE) ve Pac-Man Frog (PAC), %80’e varan büyük potansiyel artışların eşiğinde. Bununla birlikte, uzmanlar bu üç altcoin’in patlamaya çok yakın olduğuna inanıyor. Solana (SOL), ApeCoin (APE) ve Pac-Man Frog’a (PAC) daha yakından inceleyelim.

Solana (SOL) yeniden parlamaya hazır

Solana, bu yıl fırlama potansiyeline sahip başka bir altcoin’dir. Bu, geçmişte birçok kripto paranın mücadele ‘blockchain üçlemesini’ çözebilen bir kripto para birimidir.

Solana, öncelikle daha iyi DeFi ve dApps yükseltmeleri sunmayı amaçlayan Ethereum’a karşı gelecek vadeden bir rakip. Şu anda Ethereum’un tacı için yarışan birkaç altcoin varken, çok azı tamamen yeni bir fikir birliği mekanizması geliştirmeye çalıştı.

Solana’nın başardığı şey tam olarak budur. Solana’daki geçmişin ispatı konsensüs yöntemi, bir hisse ispatı (PoS) konsensüs mekanizması ile birlikte çalışır. PoH, artırılmış ölçeklenebilirlik ve kullanılabilirlik sağlar. Sonuç olarak, Solana gelişen bir ekoloji oluşturuyor.

Tüm gözler ApeCoin’de (APE)

ApeCoin, 2022 için en umut verici kripto para birimlerinden biridir. 2021’de, Bored Ape Yacht Club (BAYC), NFT endüstrisindeki pazar lideri konumunu sağlamlaştırarak, en popüler NFT koleksiyonlarından biriydi. APE altcoin, BAYC’nin güçlü markası ve finansal desteği nedeniyle sağlam bir yerde.

BAYC ekosistemi, Post Malone gibi ünlülerin artan popülaritesi ve ekosistemin popüler CryptoPunks koleksiyonunu satın alması sayesinde şimdiye kadar çarpıcı bir şekilde gelişti. BAYC NFT Koleksiyonu üyeleri, BAYC ekosisteminin kripto para birimi kodu olan ApeCoin’i (APE) ve diğer ayrıntıları talep etme hakkına sahip oldukları konusunda uyarıldı.

Dünya çapında milyonlarca yatırımcı ApeCoin‘i takip ediyor. ApeCoin, özellikle endüstride ne kadar önemli bir vızıltı olduğu göz önüne alındığında, 2022’de önemli kârlar için çok fazla potansiyele sahip. Ancak, bu yeni kripto paranın değerli olup olmadığını sadece zaman gösterecek.

Güçlü Pac-Man Frog devreye giriyor

NFT teknolojisi, video oyun endüstrisinde giderek daha fazla kullanılmaktadır. Artık sektörden para kazanma ve oyuncuların dünya çapında 1 milyardan fazla oyuncuyla en sevdikleri oyunları oynarken para kazanmalarına izin verme potansiyeli var.

Pacman Frog (PAC), satış öncesi dönemine yeni başlayan yepyeni bir kripto para birimi. Solana (SOL) ağına dayanan bu altcoin, bir kripto oyun ve eğitim platformudur. Pacman Frog (PAC), kripto oyun işini değiştirmek istiyor ve bunu, token sahiplerinin desteğiyle DAO kurarak başarmayı umuyor.

Pacman Frog (PAC), ekosisteminde kriptoya yeni başlayanların ve uzmanların öğrenip büyüyebileceği bir eğitim yapısı oluşturmayı amaçlıyor. Solana (SOL), ApeCoin (APE) ve Pac-Man Frog (PAC) önemli bir yükselişin eşiğinde olabilir.

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin