featured

Az bilinen altcoin, ralliye hazırlanıyor! Boğalar başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Huobi (HT), geçtiğimiz hafta 4,3 dolarda bulunan destek noktasında satış hareketlerini durdurmayı başardı. Bugün, yeniden canlanan yükseliş momentumu, HT fiyatını daha da yükseltmeye çalışıyor. Altcoin’in şimdiki hedefi 4,78 dolardaki direnç noktasında bulunuyor. Ancak, alıcılar bu direnci kırmayı başarabilecek mi?

4,3 dolardan yukarı yönlü bir dönüş, HT fiyatını 4,7 doların üzerine çıkarabilir. Altcoin’in 4,3 dolarda bulunan destek noktasını aşağı yönlü kırması durumunda yükseliş tezi geçersiz kalacaktır.

HT için gün içi işlem hacmi 27 milyon dolardır. Bu da %5,87 oranında bir artış gerçekleştiği anlamına geliyor.

7 Haziran’da HT fiyatı, 7,22 dolardaki kırılan direncin üzerinde kalmak için başarısız bir girişim gösterdi. Bu sahte çıkış, önemli bir satışı tetikledi ve altcoin’i %41 oranında düşürerek 4,3 dolara gerilemesine sebep oldu.

Bununla birlikte teknik grafik, bu düşüş trendi döngüsünde azalan yayılımı göstererek, düşüş momentumunu kaybettiğini gösteriyor. Son yardım rallileri sırasıyla 4,78 dolar ve 4,3 dolar seviyelerinden düşüş yaşamıştı.

altcoin HT grafik

Ayrıca son dört gündür içinde HT fiyatının 4,3 doların üzerinde seyretmesi, bu seviyeyi meşru olarak destek noktası olarak doğruladı. Bugün, altcoin %2 oranında yükselerek destek noktasından toparlanmaya başladı.

Potansiyel ralli, HT fiyatını 4,78 dolarda bulunan direnç noktasını yeniden kazanmak için %8,2 oranında yükseltebilir.

Öte yandan satış baskısı devam ederse altcoin, hâkim düşüş trendinin devam ettiğini göstererek 4,3 dolardaki destek noktasını aşağı yönlü kırabilir.

Teknik göstergeler

Bollinger Bantları: Düşen gösterge bantları, HT fiyatındaki genel düşüş trendini yansıtır. Ayrıca, haziran ayının ikinci haftasından bu yana orta hattın altında işlem gören fiyat, yatırımcıların agresif satış hareketlerine işaret ediyor.

RSI: Fiyattaki yükselen günlük RSI eğimi, artan yükseliş momentumunu gösterir. Bu mutlak sapma, yukarıda bahsedilen yükseliş teorisini destekliyor.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 4,78 dolar ve 5,6 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 4,3 dolar ve 3,87 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin