Az bilinen altcoin boğa koşusuna mı hazırlanıyor?
Az bilinen altcoin boğa koşusuna mı hazırlanıyor?

Az bilinen altcoin boğa koşusuna mı hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hedera’nın yerel kripto para birimi HBAR, aylarca süren düşüş trendinin ardından nihayet yeni bir dip noktası buldu. Altcoin, Haziran ayında 0,060 dolar fiyat seviyesinin yakınında dibe vurdu ve Temmuz ayının ilk haftasında aynı destek çizgisini yeniden test etti. Bununla birlikte altcoin hareketi, konsolide aşamasının ardından büyük bir yükselişe işaret ediyor.

HBAR, destek hattının yakınında 0,067 dolarda işlem gördü. Son birkaç gün içinde önemli bir geri dönüş için yeterli yükseliş momentumu toplamakta zorlandı, dolayısıyla yatay hareket ediyor. Bu, Temmuz ayının ilk haftasında yaşadığı nispeten düşük hacmi yansıtıyor.

HBAR’ın Göreceli Güç Endeksi (RSI), çizgiyi korumayı başarmasına rağmen son birkaç günde önemli çıkışlar olduğunu gösteriyor. Bu sonuç, en üst adresler tarafından tutulan arzdan çıkışları yansıtır. Çıkışlar 3 Haziran’da %60,14’ten 8 Haziran’da %59,90’a düştü.

Balina aktivitesi arttı!

Son 24 saatte önemli balina aktivitesi gözlemlendi. 100.000 doların üzerindeki işlemler için balina işlem sayısı metriği, iki büyük artış kaydetti. İlki 7 Temmuz’da gerçekleşti ve üç balinayla, ikincisi 8 Temmuz’da gerçekleşti ve 11 balinayla yapıldı. Metrik bu kadar büyük bir yükselişi en son 23 Haziran’da kaydetmişti.

Balina aktivitesindeki bu artış, büyük bir fiyat hareketinin habercisi olabilir, ancak yön açısından net bir görünüm sağlamıyor. Neyse ki, HBAR’ın adres dengesine göre arz dağılımı, fonların nereye aktığı konusunda daha fazla netlik sağlıyor.

10 milyondan fazla HBAR coin tutan adresler, son üç gün içinde varlıklarını %90,81’den %91,22’ye yükseltti. Bu balina kategorisi en yüksek holdinglere sahiptir ve dolayısıyla bu balinalar altcoin üzerinde büyük etkiye sahiptir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin