featured

Az bilinen altcoin adeta şov yapıyor! Yeni ortaklıkları sayesinde bir haftada %180 oranında yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında az bilinen altcoin’lerden bir tanesi olan Alchemy Pay (ACH), en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri hâline gelirken beklentilere meydan okumaya devam ediyor. Coingecko verilerine göre altcoin, bu yazı yazının yazıldığı sırada 0,0498 dolar civarında işlem görüyor ve son bir haftada %181 oranında artış yaşadı.

Altcoin ACH

Şu anda altcoin’in fiyatı, Nisan 2022’deki değerinden bile daha yüksek. ACH, Aralık ayındaki düşük seviyesinden %400’lük bir ralli gerçekleştirdi. Bu da onu en iyi performans gösteren altcoin’lerden bir tanesi yaptı.

Yükseliş momentumu güçlü

ACH, bir haftadan kısa bir süre içinde fiyatını dört katına çıkardı. Altcoin, yedi günün en düşük seviyesi olan 0,0160 dolardan mevcut fiyatına %200’lük bir artış gerçekleştirdi. Bir miktar düşüş yaşamasına rağmen şu anda 0,0498 dolar civarında işlem görüyor.

En son verilere göre, Alchemy Pay’in piyasa değeri son 24 saatte %63,40 oranında artarken işlem hacmi ise %202,02’lik bir yükseliş kaydetti.

ACH, yatırımcıların Bitcoin, Ethereum ve Litecoin dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimlerinde ödemeleri kabul etmesine olanak tanıyan ve küresel bir kripto para birimi ödeme ağ geçidi olan Alchemy Pay platformunun yerel kripto para birimidir.

Altcoin, platformun ödeme ağına güç sağlayan, geleneksel finansal aracılara ihtiyaç duymadan anında ve güvenli sınır ötesi işlemler sağlayan bir yardımcı program token’ı olarak hizmet ediyor.

FOMO ve büyük entegrasyonlar

Altcoin, çoğunlukla birçok yatırımcının FOMO’yu benimsemesi nedeniyle yükseliyor. FOMO, dünyanın en büyük finansal hizmetler şirketi olan Visa’nın kendisini bir ödeme sağlayıcısı olarak tanıtmasıyla güçlendi.

Sektörün önde gelen itibari paradan kripto para birimine ödeme ağ geçidi olan Alchemy, yalnızca Visa ile değil, diğer şirketlerle de ortaklık kurdu. Pazartesi günü şirket, Android telefon kullanıcılarının doğrudan kredi kartlarıyla kripto para birimleri satın almalarını sağlayan Google Pay desteğini duyurdu.

20 Şubat’ta yapılan bir açıklamaya göre ACH fiyatındaki artış, Alchemy’nin Google Pay desteği ekleyerek mobil cüzdan pazarını genişletme kararıyla ilgili.

Alchemy Pay daha önce Apple Pay için destek eklemişti. Bu nedenle Google Pay’in eklenmesi, iOS ve Android müşterilerinin kredi kartlarını kullanarak uygulama aracılığıyla kripto para kazanmalarına izin verecek.

Alchemy aynı zamanda dünyanın en büyük ticaret hacmine sahip kripto para borsası Binance ile de iş birliği yapıyor. Binance, ACH platformunda 20 kata kadar kaldıraçla kalıcı sözleşmelerin uygulamaya konulacağını duyurdu.

Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimlerinin kârlılığı, endüstri akını ile sonuçlandı. Yine de düzenleyici kaygılar devam ederken, Coinbase ve Binance gibi şirketler bu yıl milyarlarca girişe tanık oldu.

Kripto kabulü artıyor

Alchemy Pay, kripto para sahiplerinin sayısı arttıkça ve daha fazla insan kripto para birimleriyle ödeme yapmaya başladıkça kâr oranının artacağına inanıyor.

Bu arada Alchemy, merkezi bir otoriteden komite tabanlı bir yaklaşıma geçeceğini belirtti. Ekip bu konuda şunları söyledi:

1 Ocak 2023 itibarıyla Alchemy Pay, merkezi bir yönetim sisteminden komite tabanlı bir yönetim sistemine geçiş yaptı. Başarılı bir deneme süresinin ardından, bu değişiklik artık resmidir ve burada duyurulmaktadır.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin