Az bilinen 3 altcoin listeleme haberiyle coştu: Fırsat sürüyor olabilir!
Az bilinen 3 altcoin listeleme haberiyle coştu: Fırsat sürüyor olabilir!

Az bilinen 3 altcoin listeleme haberiyle coştu: Fırsat sürüyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Web 3.0 ekonomisi için geleneksel API teknolojisini geliştirmek adına bir protokole güç API3 isimli altcoin, Binance tarafından ani bir listelendi ve yükselişe geçti. Bununla birlikte iki altcoin de Crypto.com’da listelenmeye başladı.

1- API3

Binance, yeni bir blog gönderisinde Ethereum tabanlı API3’ün (API3) Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD) ve Tether (USDT) ticaret çiftlerinde kullanılabileceğini açıkladı.

Yerel token, API3 merkezsiz özerk organizasyonunu (DAO) yönetiyor ve ayrıca ödül kazanmak için protokolün stake havuzuna eklenebiliyor.

API3 nedir?

API3, Chainlink (LINK) ile rekabet eden merkezsiz bir oracle ağıdır. Oracle ağları, akıllı sözleşmeleri yürütmek için gerçek dünya bilgilerini Blockchain’lerle bağlayarak çalışır.

Binance duyurusu, API3’ün iki büyük patlama yaşamasına sebep oldu. İlki kripto parayı 4,20 dolardan 4,86 ​​dolara çıkardı ve ardından hafif bir geri çekilmenin ardından 5,54 dolarla zirveye ulaştı. Altcoin o zamandan beri 4,79 dolara düzeltildi, ancak gün içinde %10’un üzerinde yükselmiş durumda.

Singapur merkezli dijital varlık borsası Crypto.com (CRO) da büyüyen kadrosuna iki yeni altcoin ekledi.

2- BIFI

Birincisi, merkezsiz finans getirisi optimize edici Beefy Finance (BIFI). Crypto.com, kullanıcıların USD, EUR, GBP ve yaklaşık iki düzine diğer fiat para birimini kullanarak BIFI satın alabileceğini söylüyor.

Beefy Finance, haftanın başlarında bir yükselişe geçti ve bir dizi fiyat düşüşüne tanık olmadan önce sadece iki gün içinde 1.445,75 dolardan 1.787,89 dolara %23,6 yükseldi. BIFI şu anda gün içinde %17,02 düştü ve 1.487,42 dolardan el değiştiriyor.

3- Keep3rV1

Ayrıca CRO’dan yeşil ışık alan bir diğer coin, Keep3r Ağının yerel tokeni olan Keep3rV1 (KP3R).

Keep3rV1, 2022’ye yükseliş trendi ile başladı ve 16 Ocak’ta 1000 doların altından 1.881,20 dolara kadar çıktı. Altcoin bu hafta ikinci kez düşüş yaşıyor ve gün içinde %18,45 düşüşle 1.211,70 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin