featured

Ayıların baskınlığı artarken bu altcoin düşüşe devam ediyor! Geri dönüş ne zaman?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan UNI, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. Bu yazının yazıldığı sırada 7,12 dolar civarında işlem gören UNI için en güçlü direnç noktası 9,6 dolarda bulunuyor.

Uniswap fiyat analizi, fiyatın 7,2 doların altında negatif bir trend izlediğini ve muhtemelen orada kalacağını gösteriyor. UNI, 8,1 dolardan 7,1 dolara doğru düşüş yaşadığı 18 Ağustos 2022’de muazzam bir ivme kaybetti.

Şu anda 7,12 dolar civarında işlem gören UNI, son 24 saatte %11,58 oranında değer kaybetti.  Ayrıca 229,782,347 dolarlık işlem hacmine ve 5,286,563,104 dolarlık canlı piyasa değerine sahip. UNI, bu değerler ile kripto para birimleri arasındaki sıralamada 18. sırada yer alıyor.

altcoin UNI

UNI 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik UNI grafiği, altcoin’in her iki uçta da daha fazla değişim yaşamaya müsait olduğunu gösteriyor. Bollinger bandının üst sınırı, UNI için en önemli direnç görevi gören 8,8 dolarda iken, alt limit ise destek görevi gören 7,14 dolarda bulunuyor.

Altcoin’in fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor. Bu da düşüş eğilimine işaret eder. Ancak UNI, şu anda destek noktasını geçmeye çalışıyor ve bu da geri dönüş fırsatlarının olduğunu gösteriyor.

4 saatlik grafikte Göreceli Güç Endeksi (RSI) 24 işaretinde. Bu da altcoin’in değerinin düşük olduğunu ve devalüasyon bölgesinde düştüğünü ortaya koyuyor. Ayrıca RSI puanı, daha fazla değer artışına doğru meyilli bir piyasa eğilimini gösteren yukarı yönlü bir hareket izliyor gibi görünüyor. Satın alma faaliyeti piyasada baskın olduğu zaman RSI puanı yükselir. Ancak bu eğilimin çok uzun sürmesi beklenmiyor.

UNI 1 günlük fiyat grafiği analizi:

1 günlük grafikte de fiyatın değişim yaşamaya müsait bir yapıda olduğu görülüyor

UNI fiyatı, 4 saatlik grafikte olduğu gibi burada da Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor ve düşüş eğilimi gösteriyor. Fiyat, önümüzdeki günlerde bir geri dönüş başlatacak olan piyasa desteğini kıran aşağı yönlü bir hareket izliyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 38 işaretinde yer alıyor. Bu da altcoin’in düşük nötr alandan çıktığını gösteriyor. Ayrıca, RSI azalan bir piyasaya işaret eden aşağı yönlü bir yol izliyor gibi görünüyor. Dolayısıyla altcoin’in fiyatı yakında nötr bölgenin altına ve devalüasyon bölgesine düşebilir. Bu aynı zamanda satış faaliyetinin piyasada hareketsiz olduğunu gösterir.

Sonuç olarak

UNI fiyat analizinde sonuç olarak, ayıların şu anda piyasayı kontrol ettiği ancak boğaların geri dönüş için çok uğraştıkları söylenebilir. RSI puanının devalüasyon bölgesinin altına düşmesi beklendiğinden, ters bir eğilim gerçekleşmesi muhtemeldir.

Dolayısıyla UNI fiyatının önümüzdeki günlerde önemli bir düşüş yaşayabileceği görülüyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin