Ayılara inat bu altcoin uçabilir!
Ayılara inat bu altcoin uçabilir!

Ayılara inat bu altcoin uçabilir! Teknik veriler canlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı piyasadaki dalgalanmalardan bolca etkileniyor. Son günlerde ise fiyat aşağı inmeyi ve acil destek seviyelerini test etmeyi seçti. Bununla birlikte, kripto alanında yayılan düşüş eğilimine rağmen, ADA’nın 3 dolara dönüş olasılığı hala canlı görünüyor.

Hiç şüphe yok ki, ADA fiyatı oldukça uzun bir süredir azalan bir kanalda seyrediyor, ancak varlık birkaç kez daha düşük destekten dönmeyi denedi. Ve dolayısıyla çift dipli bir model oluşturuyor ve daha da önemlisi fiyat, boyun çizgisinden küçük bir ret yaşadı ve hemen destek seviyeleri boyunca güçlü kaldı. Cardano fiyatının bir süre burada konsolide olması ve sonunda boyun çizgisinin ötesine geçmesi ve 2 dolarlık ani direnci aşması beklenebilir.

Ayılara inat bu altcoin uçabilir!

2021’in tamamının grafik modelini göz önüne alırsak, varlığın henüz düzgün bir şekilde kırılmamış çok büyük bir genişleyen kama modelinde gezindiği oldukça açık. Şu anda, fiyat alt destek seviyelerinde ve çift dipli bir model oluşturduktan sonra, büyük bir kırılmadan önce aynı seviyelerde başka bir dip görünümü sergileyebilir. Aksi takdirde, fiyat mevcut seviyelerden dönerse, kısa vadede hedef 2 ila 2,40 dolar arasında olabilir.

Ancak orta ve uzun vadeli Cardano yatırımcıları, genişleyen takozun zirvesi bu seviyelerde olduğu için 3,8 dolarda 4 dolara yakın bir hedef bekleyebilirler. Ayrıca, ADA fiyatına yönelik güçlü direnç, test edilip başarılı bir şekilde temizlendiğinde harikalar yaratabilecek 3,1 dolarda bulunuyor.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin