featured

Ayılar, SOL fiyatında kontrolü ele geçirmek konusunda çok ısrarcı! Düşüş mü gelecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, bugün yapılan fiyat analizine göre yükselişte. SOL için en güçlü direnç 34,8 dolarda iken, en güçlü destek ise 29,3 dolar seviyesinde bulunuyor.

Piyasa aşağı yönlü risk göstermesine rağmen SOL, yükselen işaretler gösteriyor. Ayılar fiyatı düşürmek için toplandıkça piyasanın gidişatını daha da kötüleştirebilir. Bu durumda Solana fiyatını da ayıların kontrol etmeye başlamasıyla birlikte olumlu hareketler son bulabilir.

Gözde altcoin’in fiyatının dün 30,5 dolara düşmesinin ardından yeninden 30,8 dolara yükseldiği görülüyor. SOL şu anda 30,8 dolar civarında işlem görüyor. Kripto para biriminin son 24 saatlik işlem hacmi 671,937,970 dolar iken, canlı piyasa değeri ise %1,20 oranında düşüş yaşayarak 11,054,796,871 dolara geriledi. Kripto para birimleri sıralamasında ise 9. sırada yer alıyor.

4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikte, fiyatın aşağı doğru hareket ederken piyasanın mevcut durumunun da düşüş potansiyeli gösterdiğine işaret etmektedir. Ayrıca, piyasanın oynaklığı artmış durumda. Bu da altcoin’in fiyatını her iki uçta da daha değişken hâle getirmektedir. Bollinger bandının üst sınırı en güçlü direnç görevi gören 31,3 dolarda iken, alt sınırı ise en güçlü destek görevi gören 29,3 dolarda bulunuyor.

SOL fiyatı Hareketli Ortalama eğrisi üzerinde hareket ederek piyasanın bir yükseliş hareketi izlediğini gösteriyor. Ancak, piyasa bugün artan oynaklık yaşadığı için fiyat tehlikede olabilir.

SOL grafik

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI), nötr bölgeye yakın olarak 55 işaretinde bulunuyor.

Günlük fiyat grafiği analizi:

SOL fiyatı son birkaç günde dalgalı bir hareket yaşadı. Volatilitenin artması ile birlikte altcoin’in fiyatı değişikliklere karşı daha savunmasız hâle geliyor. Günlük grafikte Bollinger bandının üst sınırı direnç görevi gören 34,8 dolarda iken, desek görevi gören alt limiti ise 29,2 dolar seviyesinde bulunuyor.

4 saatlik grafikte olduğu gibi, günlük grafikte de gözde altcoin’in fiyatı Hareketli Ortalama eğrisinin üzerinde işlem görerek yükseliş momentumu sergiliyor. Bununla birlikte, destek ve direnç arasındaki boşluk açılıyor. Bu da büyük bir pozitif eğilim elde etme şansı ile artan oynaklığı gösteriyor.

Günlük grafikteki Göreceli Güç Endeksi (RSI) altcoin’in istikrarını gösteren 44 işaretinde yer alıyor. Düşen RSI değeri, satış faaliyetinin satın alma faaliyetini aştığını gösterir.

Sonuç olarak

SOL fiyat analizinde sonuç olarak, fiyatın daha fazla düşüş yaşayabileceği görülüyor. Ayıların uzun vadede piyasanın kontrolünü ele geçirme olasılığı mevcut. Bu nedenle, ayıların güçlerini kaybetmesi durumunda gözde altcoin, parlak bir geleceğe sahip olabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin