featured

Ayılar satış için bekliyorlar! AAVE yakın zamanda yönünü yukarı çevirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin’lerden bir tanesi olan AAVE, 2 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Yatırımcıların yakından takip ettiği AAVE, eylül ayının ortasından beri bir düşüş trendinde. Şubat ayının başlarında, kripto para birimi bir miktar yükseliş ivmesi kazandı. Şu andaki mevcut talep seviyeleri, altcoin’i 205 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasına doğru itebilir.

Ancak, satıcılar 190 dolar seviyesinde oldukça güçlü. Önümüzdeki birkaç hafta içinde 200 dolara doğru bir hareket gerçekleşebilir. Bu hareket satış için bekleyenlere bir fırsat oluşturabilir.

AAVE 12 saatlik fiyat grafiği analizi

Mevcut eğilim çizgisi, AAVE’nin bir dizi daha düşük zirve oluşturduğunu gördü. Bu veri söylenirken ekim ayında 460 dolara çıkan mum, göz ardı ediliyor. Bu yazının yazıldığı sırada, uzun vadeli piyasa yapısı düşüş eğiliminde. Ocak ayının başında belirlenen en düşük seviyeler son zamanlarda direnç noktası olarak yeniden test edildi. 205 dolarlık yatay direnç, son rallide test bile edilmedi.

AAVE grafik

Bu, piyasanın daha uzun zaman dilimlerinde satın alma hareketlerinden daha çok satışa hazır olduğunu gösterdi. Bu nedenle, 205 dolarlık alan ve trend çizgisi direnci, oraya ulaşırsa AAVE’nin satılabileceği yerler sunuyor. Dolayısıyla, 190 dolar, 205 dolar ve 240 dolar seviyeleri ayıların yoğun satış emirleri ile karşılaşılabilecek seviyelerdir.

Teknik göstergeler

12 saatlik grafikte, RSI son günlerde nötr bölge olan 50 işaretinin üzerine çıkmaya çalıştı ve başarısız oldu. Bu yazının yazıldığı sırada aşağı yönlü momentumu vurgulayarak 39 değerini işaret ediyor.

Fiyat aynı zaman diliminde 242 dolardan 190 dolara daha düşük bir yüksek seviye oluştursa da, MACD geçen ay daha yüksek bir zirve oluşturmuştu. Gösterge ayrıca, sıfır çizgisini ikna edici bir şekilde geçmeyi başaramadı.

CDV, son aylarda satın alma hacminin genel olarak satış hacminden daha ağır bastığını, ancak fiyat eğiliminin aşağı yönlü olduğunu gösterdi.

Sonuç olarak

Momentum farklılığı, AAVE’nin 140 dolar veya daha düşük bir seviyeye düşmeye zorlanabileceğini gösteriyor. Direnç noktası ise bu yazı yazılırken aşılması zor gibi görünüyor. Son aylarda, satın alma hacmi satış hacminden daha fazla oldu. Ancak piyasa yapısı yükselişe geçmedikçe yatırımcılar açısından uygulanabilir olmadı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin