Ayılar geri döndü! XRP kritik seviyeleri test edebilir!
Ayılar geri döndü! XRP kritik seviyeleri test edebilir!

Ayılar geri döndü! XRP kritik seviyeleri test edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple fiyat analizi, bugün için düşüş eğilimi gösteriyor ve fiyat sabahtan beri önemli ölçüde değer kaybettiği için trend satıcılar yönüne kaymış gibi gözüküyor.

image 111

Genel piyasa çoğunlukla kırmızıda işlem gördü ve Bitcoin de USD karşısında bir miktar değer kaybetti. Yazım sırasında XRP, son 24 saatte %3,59 düşüşle 0,4727 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri ve 24 saatlik hacim sırasıyla 23.80 milyar dolar ve 1.43 milyar dolardı.

Ripple fiyat analizi 1 günlük fiyat grafiği: XRP/USD, 0,4727 dolar yükseldi

1 günlük Ripple fiyat analizi, ayıların hâlâ kontrolde olduğunu ve kısa vadede fiyatları düşürmeye devam edebileceğini gösteriyor. XRP/USD fiyatı önceki 24 saat içinde 0,4632 ile 0,4924 dolar arasında dalgalandı ve bu da hafif bir oynaklığa işaret ediyor. Kripto para birimi şu an itibariyle 0,4727 dolar civarında iyi bir seviyede işlem görüyor.

image 110

50 günlük hareketli ortalama ve 100 günlük hareketli ortalama, XRP için sırasıyla 0,5168 dolar ve 0,5333 dolar seviyelerinde güçlü dirençler olarak hareket etti ve yakın vadede düşüş eğiliminin muhtemel olduğunu gösteriyor. MACD çizgisi, sinyal çizgisinin altına hareket ettiği için düşüş eğilimini destekledi ve RSI göstergesi 38.60 seviyesinde ve bu da satış baskısının hakim olduğunu gösteriyor.

Ripple 4 saatlik fiyat analizi: Son gelişmeler

4 saatlik Ripple fiyat analizi, fiyat son birkaç saattir 0,46 doların altında işlem gördüğü için düşüş trendini doğruluyor. Fiyat, piyasada düşüş momentumunun bir işareti olan daha düşük yüksekler ve daha düşük dipler oluşturdu. Boğalar, 0,47 dolar seviyesinde tutunamadı.

image 108

Göreceli güç endeksi şu anda 55.68’de ve herhangi bir aşırılık göstermiyor, bu da piyasada aşırı satım veya aşırı alım koşulları olmadığını gösteriyor. MACD çizgisi sinyal çizgisinin altında olduğu için düşüş eğilimini doğruluyor.

Ripple fiyat analizi sonucu

Ripple fiyat analizi, yükselişin güçlü bir şekilde reddedildiğini ve ayıların hakimiyeti sağladığını ortaya koyuyor. Sonuç olarak XRP/USD’nin bugün daha fazla düşmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin