Ayılar, Ethereum fiyatını aşağıya çekebilir: Takip edilmesi gereken seviyeler…

Ayılar, Ethereum fiyatını aşağıya çekebilir: Takip edilmesi gereken seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç haftadır sabit ilerleyen piyasada yön aşağıya doğru kırıldı. Noel tatiliyle beraber süreç daha da çıkılmaz bir durum aldı. Hacimlerin azalmasıyla birlikte son yılların en düşük seviyeleri görüldü. Bu da ayıların daha aktif kalmasını sağladı.

Ethereum fiyatı, 1.000 dolara doğru ilerlerken boğaların henüz istenilen tepkiyi gösteremediği tedirgin etti. Yeni yılla beraber umutlar yeşerse de son hamleler yine can sıktı. Şu an 1.200 doların altına gerileyen Ether, kritik döneme geldi.

Ethereum, dolar karşısında hala 1.200 $ bölgesinin altında düşüş işaretleri gösteriyor. Ethereum fiyatı cılız hareketlerle beraber 1.180 dolarlık destek bölgesinin altına düşmeye devam edebilir.

Ethereum fiyatı mücadelesini sürdürüyor

Kripto para birimi 1.180 dolar seviyesinin yakınında sabit kaldı. Boğaların desteğiyle ETH bir taban oluşturdu. Ancak bu taban kendini ne kadar koruyacak bilinmiyor.

ETH/USD paritesi, 1.232 dolardan 1.180 dolara düşüşün %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin şu an üzerinde. Ancak, ayılar 1.220 dolar seviyesinin altında aktif. Ether fiyatı şu anda 1.200 doların ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altında işlem görüyor.

Ether için kritik destek noktaları

Ethereum fiyatı 1.220 $ direncinin üzerine çıkamazsa, başka bir düşüş başlatabilir. Aşağı yönlü ilk destek, 1.188 dolar seviyesinin yakınında.

1.180 doların altındaki aşağı yönlü bir kırılma, fiyatı 1.120 dolarlık desteğe gönderebilir. Daha fazla kayıp, 1.100 dolarlık bölgenin test edilmesini gerektirebilir. Ethereum fiyatı için bu seviye yılın önemli bölgesi kabul edilebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin