featured

Ayılar kritik destek noktası için mücadelede! Bu altcoin hareketi tersine çevirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Adından sıkça söz ettiren gözde altcoin’lerden biri olan XRP fiyat grafiği, genel bir yatay ralli gösteriyor. Bununla birlikte, bu yeni yılda yalnızca düzeltme aşamasını uzattı. Böylece fiyat 0,7 dolar seviyesindeki destek noktasına düştü. Günlük grafik, bu seviyede yoğun talep baskısının varlığını gösteren birkaç düşük ret mumu gösteriyor.

Altcoin için önemli teknik noktalar:

XRP fiyatı, 0,7 dolar seviyesindeki destek noktasında daha düşük bir fiyat reddetme mumu gösteriyor. 100 ve 200 günlük EMA’lar altcoin’in düşüş eğiliminin eşiğinde olduğunu gösteriyor. Gün içi işlem hacmi ise %6,8 oranında bir düşüş yaşayarak 1,7 milyar dolara geriledi.

altcoin XRP

Daha önce 22 Aralık 2021 tarihinde Ripple, fiyat grafiğinde oluşan bir fincan ve kulp deseni ile yükselişin tersine döndüğünü ima etmişti. Bununla birlikte, fiyat asla 1 dolarlık boyun çizgisini aşamadı. Bunun yerine, düşüş eğilimi gösteren bir mumla reddedildi.

Dahası, kripto piyasasındaki kan banyosu bu kripto para birimindeki de satış baskısını körükledi. Sonuç olarak ise fiyatı 0,76 dolar ve 0,7 dolar civarındaki alt destek bölgesine geri gönderdi.

Çok önemli EMA seviyeleri de (20, 50, 100 ve 200), XRP fiyatı için bir düşüş trendi gösteriyor. Ayrıca, grafik 100 ve 200 EMA’nın piyasadaki düşüş momentumunu körükleyebilecek bir düşüş geçişi vermeye hazır olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, yükselişin tersine dönmesi durumunda 20 ve 100 EMA sırasıyla küçük ve büyük geri çekilmeleri kontrol ediyor.

RSI çizgisi aşırı satım bölgesine düştü. Ayrıca K ve D çizgisi, bu kripto para biriminde artan temel yükseliş hareketini gösteren bir yükseliş geçişi sağlar.

XRP fiyat grafiği düşen bir kama modeli oluşturdu

XRP fiyatı şu anda 0,7 dolarlık desteğin üzerinde işlem görüyor. Altcoin, bu seviyeden gelen talep baskısını gösteriyor. Ayrıca, XRP fiyat hareketi 4 saatlik zaman dilimi grafiğinde düşen bir kama modeli oluşturdu. Bu model, fiyat genel direnç trend çizgisinden koparsa yükselişin tersine döndüğünü gösterebilir.

XRP fiyatı için önemli direnç noktaları 0,77 dolar ve 0,85 dolar seviyelerinde iken, önemli destek noktaları ise 0,7 dolar ve 0,62 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin