Ayılar bu iki altcoin'de hakimiyet kurmaya başladı! Düşüş derinleşecek mi
Ayılar bu iki altcoin'de hakimiyet kurmaya başladı! Düşüş derinleşecek mi

Ayılar bu iki altcoin’de hakimiyet kurmaya başladı! Düşüş derinleşecek mi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Solana Salı günü ayılar kripto piyasalarına döndüğü için on ayın en düşük seviyesine çok yaklaştı. Haftaya güçlü bir başlangıç ​​yaptıktan sonra piyasalar kırmızıya döndü. Bugün düşen tokenlerden diğeri ise AVAX oldu.

Bugünkü satış fiyatları geçen yıl Ağustos ayından bu yana en düşük noktasına yaklaştırdığı için SOL Salı günü yeniden kırmızıya döndü. Haftaya başlamak için 42,99 dolarlık bir zirvenin ardından, SOL/USD bugün erken saatlerde 37,78 dolarlık gün içi en düşük seviyesine geriledi. Gerçekleşen bu seviye en yükek seviyeden yaklaşık %11,5 daha düşük. Yaşanan bu düşüş SOL fiyatının uzun vadeli destek noktası olan 38,10 dolara geri gönderdi ve bu tabanın altındaki on ayın en düşük seviyesi olan 35,50 dolara biraz daha yaklaştı.

Grafiğe bakıldığında, 14 günlük RSI göstergesinde 39 seviyesindeki başarısız bir kırılma girişiminin ardından satış gerçekleşti. Endeksten görüldüğü gibi, bu nokta son haftalarda bir direnç seviyesi olarak hareket etti ve 5 Mayıs tarihinde bu yana bu işaretin ötesine geçmedi. Şimdiye kadar, SOL boğaları 38,10 dolarlık tabanda tam bir kırılmayı önlemek için ayılarla savaştı, ancak göreceli güç düşmeye devam ederse, muhtemelen bir kırılma meydana gelebilir.

AVAX

AVAX, düşüş baskısının dünyanın en büyük on dördüncü kripto tokenini düşürmesi nedeniyle Salı günü dikkate değer bir başka hamle oldu. Altcoin 26,58 dolara ulaştıktan 24 saatten kısa bir süre sonra, AVAX bugünün seansında yaklaşık 3 dolar düşerek bu süreçte 23,24 dolara kadar geriledi.

SOL gibi, fiyattaki bugünkü düşüş, AVAX bu durumda 22,70 dolar noktası olan bir destek seviyesine hareket ettiğini gördü.

Bu seviye aynı zamanda on ayın en düşük seviyesinin biraz üzerinde, bu da AVAX için iki haftadan biraz daha uzun bir süre önce gelen en düşük seviye olan 21,11 dolarda. Bu pozisyona çok yakın olmasına rağmen, fiyatlar konsolide olmaya devam ediyor, ancak daha fazla düşüş sinyali almaları durumunda yatırımcılar çoktan sipariş vermiş olmaları muhtemeldir. Bu, Göreceli Güç Endeksi bir destek noktası gibi görünen 36,80’in altına düşerse meydana gelebilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin