Ayılar bu altcoin'i yeniden ele geçirdi! Ancak işler tersine dönebilir

Ayılar bu altcoin’i yeniden ele geçirdi! Ancak işler tersine dönebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son kripto momentumu gibi, XRP de bir miktar yükseliş momentumu gördü ve kilit direnci yeniden test etti. Bununla birlikte, Bitcoin’in 40 bin dolar seviyesinde reddedilmesiyle birlikte ayılar piyasayı ele geçirdi. Altcoin XRP için ana destek seviyesi hâlâ 0,58 dolarda bulunuyor.

Altcoin XRP, Pazartesi ve Salı günleri neredeyse %10 ralli yaptı ancak haftanın ikinci yarısında ayıların güçlü bir şekilde geri dönmesinin ardından bu kazanımların çoğunu kaybetti. Kilit direnç 0,65 dolarda bulunuyor ve satış yoğunlaşırsa XRP büyük olasılıkla 0,58 dolardaki ana desteği test edecek.

Ayılar bu altcoin'i yeniden ele geçirdi! Ancak işler tersine dönebilir

Teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Ayılar son birkaç gün içinde piyasayı ele geçirdi ve XRP’yi kırmızıya itti. Ancak, mevcut satış baskısı şimdilik düşük hacimli ve bu nedenle aşağı yönlü eğilim kısa ömürlü olabilir.

RSI: Günlük RSI, umut verici bir işaret olan daha yüksek dipler yapıyor. RSI daha yüksek bir seviyeye ulaşana kadar mevcut düşüş trendinin sona ermesi pek olası değil.

Ayılar bu altcoin'i yeniden ele geçirdi! Ancak işler tersine dönebilir

MACD: Günlük MACD, Salı günü alıcıları cesaretlendiren bir yükseliş geçişi yaptı. Ancak, ayılar fiyat hareketini devraldığında heyecan kısa sürdü. Şimdilik MACD yükselişini sürdürüyor ve bu kısa ömürlü bir geri çekilme olabilir.

Eğilim: Mevcut XRP eğilimi nötr ve bunu yükselişe dönüştürmek için kritik direncin kırılması gerekiyor.

Altcoin XRP için kısa vadeli fiyat tahmini

MACD bir yükseliş sinyali veriyor, ancak ayılar fiyat hareketini devraldığı için harekete geçmek için henüz çok erken olabilir. Bu nedenle, fiyat hareketine gerçek renklerini göstermesi için daha fazla zaman vermek en iyisi. Altcoin XRP, yakın gelecekte muhtemelen kilit direnç ve destek arasında bir aralıkta bulunmaya devam edecek.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin