Dikkat: Ayılar, bu altcoin'de kontrolü devralmaya hazırlanıyor!
Dikkat: Ayılar, bu altcoin'de kontrolü devralmaya hazırlanıyor!

Dikkat: Ayılar, bu altcoin’de kontrolü devralmaya hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin XRP fiyatı, önceki seansın kazanımlarını genişleterek bugün mütevazi bir şekilde yükseldi. XRP fiyatı, 9 Şubat’ın en yüksek seviyesi olan 0,91 doların üzerine çıkma amacında. Altcoin, yükseliş trendi yaratmak için bir temel oluşturmak istiyor. Bununla birlikte, 50 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın altında bir geri çekilme, XRP boğasının sabrını test edebilir.

Altcoin yazı yazılırken, son 24 saatte %4,79 artışla 0,82 dolardan işlem görüyordu. Piyasa değerine göre en büyük altıncı kripto para birimi, Günlük 2.935.791.911 dolar değerinde bir işlem hacmine sahip.

Analitik firması Santiment’e göre XRP, Aralık 2021’den bu yana Ripple “mega balina” adreslerinde %76’lık bir artış kaydetti.

Altcoin XRP 0,60 dolara düşebilir

Günlük grafikte XRP, 10 Kasım’dan bu yana orta vadeli bir aşağı kanalda işlem görüyor. Fiyat bugüne kadar %59’luk bir düşüş yaşadı.

Dikkat: Ayılar, bu altcoin'de kontrolü devralmaya hazırlanıyor!

Söz konusu seviyede ortaya çıkan azalan trend çizgisi, boğalara karşı bir direnç bariyeri görevi görüyor. Buna ek olarak, fiyat kritik 50 günlük SMA’nın altında hareket ediyor ve baskı altında kalıyor.

Ocak ayının sonundaki konsolidasyondan sonra XRP, %45 artarak 0,91 dolarlık aylık en yüksek seviyeye ulaştı ve bu da geçici bir ters engel görevi gördü. Bu, yükselişe devam etmek için XRP’nin yukarı yönlü engeli aşması gerektiği anlamına geliyor.

0,91 doların üzerinde belirleyici bir kapanış, yatırımcıları 1,0 dolara doğru yeni bir uzun pozisyon açmaları için motive edecektir.

Öte yandan, fiyat kritik hareketli ortalamayı 0,73 dolarında kesebilir. Bu durumda altcoin, bir sonraki destek bölgesini düşüş eğilimi çizgisinin yakınındaki 0,60 dolarda bulabilir.

  • RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), yükseliş eğilimi ile 55’te okuyor.
  • MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD) orta çizginin üzerindedir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin