Ayılar Bitcoin fiyatını ele geçirdi!
Ayılar Bitcoin fiyatını ele geçirdi!

Ayılar Bitcoin fiyatını ele geçirdi! Peki şimdi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin fiyatı (BTC), hala hareketsiz durumda ve ilk Fib uzantı seviyesini test ediyor.
  • Daha güçlü satış baskısı, Fib uzatma aracı tarafından gösterilen bir sonraki aşağıya doğru olan hedeflere kadar düşebilir.
  • Teknik göstergeler, ayıların Bitcoin fiyat hareketini biraz daha uzun süre kontrol altında tutabileceğini gösteriyor.
  • Ayılar Bitcoin fiyatını ele geçirmiş gibi görünüyor. Bu durumda Bitcoin’in direnç seviyelerini zorlamasını beklemeliyiz.

Bitcoin fiyatı düzeltmeyi tamamladı ve Fib uzatma aracı tarafından işaretlenen aşağı doğru hedefleri test etmek için yolda.

Teknik göstergelerle Bitcoin piyasa sinyalleri

100 SMA, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu veya satış baskısının devam edebileceğini doğrulamak için 200 SMA’nın altında. Bu hareketli ortalamalar aynı zamanda hızlı bir geri çekme üzerinde dinamik direnç olarak tutuldu ve kazançları kontrol altında tutmaya devam edebilir.

Bitcoin şu anda %38,2’lik uzama da 8.000 doları test ediyor ve daha düşük bir hamle, %50’lik uzama da 7.316 dolarlık bir test yapılmasına yol açabiliyor. Daha güçlü satış ivmesi, %61,8’lik uzantıya göre %6,84 seviyesindeki düşüşün ya da %78,6’lık uzantının 5.808 dolar seviyesinde yer almasına neden olabilir. Tam uzantı 4.680 dolar.

Ayılar Bitcoin fiyatını ele geçirdi! Peki şimdi ne olacak?
Ayılar Bitcoin fiyatını ele geçirdi! Peki şimdi ne olacak?

Göreceli Güç Endeski (RSI), satıcıların oyunun kontrolünde olduğunu ve daha fazla zarar için Bitcoin fiyatını alabileceğini işaret ediyor. Skolastik aynı zamanda güneye doğru ilerliyor. Ancak boğa momentumunda olası bir geri dönüşte bazı tükenme ve ipucu yansıtacak şekilde aşırı seviyelere batıyor.

Ayılar Bitcoin fiyatını ele geçirdi!

Kayıpları %38,2 oranında tutmak için yeterliyse, Bitcoin hala ters bir baş ve omuz deseni oluşturmada bir atış yapabilir. Bu klasik bir tersine çevirme sinyali olur, fiyat düşüşü ile yapılır ve uzun vadeli bir yükselişin işlerde olduğunu ima eder. Fiyat, bunun gerçekleşmesi için henüz 10.000 dolarlık boyun çizgisinden geçmeye başladı.

Özellikle 10.000 dolarlık desteğin tavanı, güçlü bir tırmanışı teşvik etmek için gerçekten güçlü bir pazar katalizörü alacak. Şimdiye kadar, yatırımcılar kilit çekim noktalarında reddedilme konusunda daha ihtiyatlı görünmekte.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin