10 Ekim Litecoin (LTC) ve Dash fiyat analizi: Beklenen seviyeler
10 Ekim Litecoin (LTC) ve Dash fiyat analizi: Beklenen seviyeler

Ayı sezonunda boğa görünümlü 3 önemli Litecoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Doğru kripto para birimi fiyat tahminleri yapmak söz konusu olduğunda, bu bir tahmin oyunudur. Bu pazarlar zaman zaman kendi akıllarına sahip gibi görünüyor, bu da teknik analizleri genellikle kısmen faydalı hale getiriyor. Bu nedenle sizler için dikkate değer bazı kısa vadeli Litecoin fiyat tahminlerini derledik. İşte 3 önemli Litecoin fiyat tahmini…

İşte 3 önemli Litecoin fiyat tahmini

1- Büyük bir geri dönüş geliyor olabilir

Dünün fiyat artışları, kripto para piyasasında bir bütün olarak ilginç bir dönüş yaptı. Litecoin fiyatında 2018 Kasım ayı boyunca çok fazla aşağı yönlü baskı olduğu ortaya çıktı. 58 dolardan başlayıp neredeyse 27 doların biraz üzerine düşerek fiyat oldukça hızlı bir şekilde art arda çok endişe verici bir eğilim oluşturdu.

Teiseman tarafından yayınlanan bir grafiğe göre, bu büyük bir geri dönüşün başlangıcı. Litecoin fiyatı şimdiden 2 dolar kazanmış olmasına rağmen, büyük soru, herhangi bir yükseliş trendinin devam edip etmeyeceği. Artan bir yükselişten söz etmek için, bir LTC’nin önümüzdeki günlerde ve haftalarda 40 dolar değerini aşması gerekiyor. Bunu yapmamak, daha da aşağıya doğru baskıya yol açabilir ve bu da hızlı bir şekilde fiyatı art arda 26 doların altına taşıyabilir.

2- Fiyat için iki ayrı senaryo

Son derece kısa vadeli bir vizyona sahip olan trader’lar için, bir günlük grafik kuşkusuz bazı ilginç hikayeler anlatacak. ReadBTC tarafından sağlanan grafiğe göre, Litecoin fiyatı için 34 dolar pivot noktası olarak kabul edilir.  Aynı zamanda bu grafik, önümüzdeki günlerde ortaya çıkabilecek iki olası Litecoin fiyat senaryosunu da tanımlıyor.

İlk seçenek, fiyatın 39 dolarda direnç seviyesinin nasıl test edileceği. Şimdiye kadar, bir şeyler değişse de Litecoin henüz bu seviyeye ulaşmaya yaklaşmadı. İkinci seçenek ise, Litecoin’in 24,7 dolar seviyesinde olan destek seviyesine geri çekileceği. Bu kadar dik bir düşüş tüm diğer pazarların da çökmesini gerektirecek. Bu eğlenceli olmasa da şimdiye kadar 2018’de yaşananlar göz önüne alındığında, imkansız olmaktan da çok uzak.

3- Litecoin fiyat 1.500 doları vurabilir

C8H10N402 tarafından yayınlanan grafikte, her ne olursa olsun, kısa vadede Litecoin fiyatının geleceğini belirleyecek bazı yeni gelişmeler var. 35 dolar ​​seviyesinin bu bölümde önemli bir rol oynayacağı açık. Bu seviyenin üzerinde kalmamak, önümüzdeki birkaç gün içinde kolayca 16 doları getirebilir.

Her ne kadar bu trader LTC’nin böyle bir düşüş eğilimine gireceğine inanıyor olsa da önümüzdeki iki yıl içinde Litecoin fiyatının 1.500 dolara kadar çıkması için de iyi bir şansı olduğunu belirtiyor. Mevcut kısa vadeli fiyat hareketleri bu açıdan önemsiz görünebilirken, dikkat edilmesi gereken iyi bir sebep var. Litecoin değeri sonraki hafta için 35 doların altında kalırsa, bu tüm grafik kolayca geçersiz kılabilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin