Argo Blockchain, tesisini satmak zorunda kaldı: Bir kriz daha mı gelecek?

Ayı sezonu bitiyor mu? Bitcoin madencilerinden daha az satış geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında ayı sezonu bir türlü bitmek bilmedi. Yatırımcıların sabırla beklediği piyasada dönüş emaresi için birçok veri paylaşılıyor. Ancak hiçbiri tam olarak karşılık bulamadı. Şimdi ise Bitcoin madencilerinin yaptığı satış odak noktası oldu. En çok dikkat çeken veri geçen ay yapılan satış…

Ayı sezonunda tek kaybeden yatırımcı olmadı. Büyük kurumsal şirketler iflas bayrağı çekti. Bitcoin madencileri de son dönemde en çok sıkıntı çeken faaliyet grubu oldu. Bunun sebebi artan maliyetler gösteriliyor. Madencilik faaliyetlerini sürdüren dev kuruluşlar, maliyetlerini karşılayabilmek adına satış yaptı.

Bitcoin madencileri, geçen aya kıyasla artık daha az varlık satıyor. Bu, ağın en önemli oyuncularından bazıları arasında geleceğe daha iyimser bir bakış açısına işaret ediyor.

Bitcoin madencileri satışı azalttı

Madencilerin daha az bitcoin sattığına dair bulgu, Glassnode’un en son The Week Onchain raporunda görüldü. Kripto analitik firması, madenci cüzdanlarındaki 30 günlük değişikliğin, madenciler tarafından Eylül ayının başlarına kıyasla %50 daha az coin satıldığını gösterdi.

Diğer taraftan Glassnode, verileri daha da derinlemesine inceleyerek, madencilerin yaptığı satışları inceledi. Bu incelemesinde ortaya “büyük çoğunluğunun” büyük madencilik havuzu Poolin ile ilişkili madencilerle bağlantısı çıktı. Poolin, yakın zamana kadar en büyük Bitcoin madencilik havuzlarından biriydi ve Eylül başında hash oranının %12’sini oluşturuyordu.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin