Ayı piyasasından en çok etkilenen altkoinler
Ayı piyasasından en çok etkilenen altkoinler

Ayı piyasasından en çok etkilenen altkoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarında çöküş devam ediyor ve tüm önemli kripto para birimleri, ayı piyasasından dolayı ciddi kayıplar yaşıyor. Bu düşüş sadece ilk on para birimi için geçerli değil, genel olarak tüm kripto paralar düşüş eğilimi içerisinde. Kripto paraların çoğu bu değer kaybıyla, yeni alt seviyelere doğru gidiyor. Bu değer kaybı ile tüm kripto paralar adeta can çekişiyor. Bu olumsuz havanın gerçek etkisi henüz tahmin edilemese de, kripto para birimleri açısından durum pek iyi gözükmüyor. Peki ayı piyasasından en çok etkilenen altkoinler hangileridir?

İşte ayı piyasasından en çok etkilenen altkoinler

Tabii ki, bazı kripto para birimleri diğerlerinden daha büyük düşüşler yaşıyor. Piyasalar yatırım odaklı ve kripto para yatırımcıları çok farklı davranıyor. Genel olarak gerçekleşen toplu satışlar her iki şekilde de, bazı kripto para birimlerinin diğerlerinden daha kötü duruma düşürdüğünü görüyoruz. Şu anda  piyasada gerçekleşen düşüşler, VeChain, Bytecoin ve Qtum’a daha fazla yoğunlaşmış gibi duruyor.

Yazım sırasında VeChain, 3,61 dolar seviyesine düşerek %6,75 oranında değer kaybetti. Bu durum VeChain için çok şaşırtıcı. Çünkü VeChain, yakın zamanda PwC Hong Kong ve PwC Singapore ile resmi bir ortaklık kurarak yatırımcılarına güven verdi. Yapılan anlaşmalar, VeChain’ın fiyatını olumlu etkiledi ve değerini 5 dolar seviyelerine kadar çıkardı. Şimdi ise VeChain Nisan ortasından beri yaşamadığı kadar büyük değer kayıpları görüyor.

Piyasa ne zaman düzelecek?

Bytecoin’in durumu VeChain’den farklı değil. Yazım sırasında Bytecoin, %7,46 oranında düşüşle 0,006 dolara kadar geriledi. Bytecoin geçtiğimiz günlerde kripto para borsası Binance’de listelendi. Binance’de listelenme sonrası Bytecoin %160’lık değer kazandı. Değer artışı sonrası Binance’de çok fazla ilgi gördü ve  yoğunluk nedeniyle Bytecoin kısa bir süre için işleme kapatıldı. Tüm sistemler sabitlendikten sonra, Bytecoin tekrar işleme açıldı. Ancak şu anki görünüm Bytecoin’in şimdiye kadar ki en kötü tablo ile karşı karşıya olduğunu gösteriyor. Ayı piyasasının zararı Bytecoin üzerinde fazlasıyla görüldü. Bu nedenle Bytecoin, Binance’de listelenmesinden hiçbir fayda görmedi. Bytecoin için Binance’de listelenme sadece yeni sorunlara yol açtı.

Qtum’da ayı piyasasında ağır yara alanlar kripto paralardan biri. Yazım sırasında  %7,31’lik düşüşle 13,38 dolar seviyesinden işlem görüyor. Qtum’un düşüşü daha da enteresan bir hal aldı. Çünkü Qtum, Nisan ayının başından bu yana bu kadar düşük seviyelere hiç inmedi. Qtum’da VeChain’a benzer bir kader yaşıyor diyebiliriz. Şu an söylenebilecek olan şey, bu düşüş trendinin piyasaya değer kaybı yaşattığı. Bitcoin gibi başlıca büyük kripto paraların yükselmesiyle piyasa kaldığı yerden devam edecek. Şu anda bilemeyeceğimiz tek şey ise, bu yükselişin ne zaman gerçekleşeceği.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin