30 Eylül Tron fiyat analizi: TRX için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
30 Eylül Tron fiyat analizi: TRX için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Ayı piyasasına TRON (TRX) darbesi: TRX işlem ücretleri “sıfır”a ulaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX) Vakfı’nın CEO’su ve kurucusu Justin Sun, Twitter’da TRON Market’in işlem ücretinin 14 Aralık’ta saat 07.00’de (UTC) %0,1’e düştüğünü bildirdi. Ayrıca Sun, açıklamasının devamında, ekosistemin önümüzdeki Cuma gününe kadar sıfır bir işlem ücretine ulaşabileceğini belirtti.

TRC20 Borsası, 9 TRC20 tokenini listeledi

Bu TRX ekosisteminin tanık olduğu tek gelişme değil. TRON Vakfı’nın en son haftalık raporunda, TRON’un TRC20 Borsası’nın nihayet başlatıldığı belirtiliyor. Ayrıca, Tronscan’ın yardımıyla platformda 9 TRC20 tokeninin listelendiği belirtiliyor. Başka bir başarı öyküsünde, merkezi olmayan uygulamalar için TRON’un 24 saatlik işlem sayısının, önceki haftaya göre neredeyse %50 artışla 1,04M’ye ulaştığı vurgulanıyor.

TRX dApp raporu | Kaynak: Medium
TRX dApp raporu | Kaynak: Medium

TRON topluluğu tarafından başlatılan ve şu anda yaşayan iki merkezi olmayan borsa var; Biri TRX Market diğeri GOC olarak adlandırıldı. TRX Market 12 Aralık’ta piyasaya sürüldü ve birden fazla tokeni destekledi. GOC ise BET ve FUN gibi çoklu tokenleri destekliyor.

TRON (TRX) ekosistemindeki son gelişmeler

Bu arada GOC, TRC10’un Bancor’a dayanan ilk TRC20 ve TRC10 borsası. Bu borsa Tronscan DEX’e benzer şekilde kodlanır ancak farklı bir UI’ye sahip. DApps ile ilgili olarak, TRON’daki yaklaşık 2.000 dApps Ethereum Blockchain’i ile yoğun bir rekabet içinde. Sun, geçmişte de geliştiricilere, dApp projelerini Ethereum’dan TRON Blockchain’e taşımaları tavsiye etti.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin