Kripto para piyasalarına büyük destek
Kripto para piyasalarına büyük destek

Ayı piyasasına bir darbe daha: Güney Kore kripto ticaretine yeşil ışık yakıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore artık ülkedeki kripto para ticaretinin tanıtımına ve geliştirilmesine izin verecek. Ülkenin kanun yapıcıları konu üzerine bir yasa tasarısı sundu.

Güney Kore artık kripto paraları kapı dışarı etmiyor

Güney Kore Millet Meclisi’nin Politik Komitesi’nde bulunan kanun yapıcılardan Kim Sun-dong tarafından tanıtılan, “Dijital Varlık Ticaret Promosyon Yasası” sayesinde kripto sektörü hızla benimsenecek. Kripto para ticaretini teşvik etmek için bir yasa tasarısı düzenlenecek. Bu yasa tasarısı kripto para birimi borsalarının gelişmelerinin tanıtımını kolaylaştıracak. Ayrıca Kim Sun-dong, kripto operasyonlarını desteklemek ve teşvik etmek için yeni bir komite kurulmasını önerdi.

Ayrıca kripto para birimi ticaretine yeşil ışık yakan Kim Sun-dong, aynı zamanda GK Ulusal Meclisi Siyasi Komitesi üyesi. Onun düşünceleri ve ılımı yaklaşımı ile kripto ticaretinin ülkede hız kazanması bekleniyor. Kim Sun-dong, “Digital Asset Trading Promotion Act” isimli tasarıyı hazırladığını belirtiyor. Bu, piyasada kullanılması gereken tüm kılavuzları ortaya koyacak. Sonuç olarak, kripto para ve Blockchain teknolojilerinin geliştirilmesine ve tanıtılmasına yardımcı olacak.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin