Ayı piyasası geride kalıyor: Piyasalar yön değiştiriyor!
Ayı piyasası geride kalıyor: Piyasalar yön değiştiriyor!

Ayı piyasası geride kalıyor: Piyasalar yön değiştiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sonunda bugün pazarlarda heyecan verici bir değişimi gözlemliyoruz. Düşüşlerle geçen birkaç haftanın ardından kripto paraların çoğu, yatırımcıların yüzünü güldürecek şekilde yön değiştirdi. Muhtemelen pek çok insanı endişelendiren ayı piyasası geride kalıyor. Tabii ki, hepimiz bu düşüşün geçici olacağını biliyorduk. Ancak çoğu yatırımcı Haziran ayı sonuna kadar bu düşüş trendinin devam etmesini bekliyordu. Neyse ki, Mayıs ayına veda edeceğimiz gibi, pazarlar artık yukarı doğru bir ivme kazanmaya başlıyor.

Haziran, kripto paraların ayı olabilir mi?

Bitcoin sonunda iyileşme sinyalleri veriyor. Yazım sırasında Bitcoin, yaklaşık %4,75’lik bir artışla 7.516 dolardan işlem görüyor. Bitcoin’in 7.000 dolar seviyesinden aşağı değil de yukarı doğru hareket etmeye başlaması önemli. Fakat Bitcoin’in 8.000 dolar seviyesinde bir direnç ile karşılaşılması bekleniyor. Kripto para sektörünün beklentisi ise Bitcoin’in Haziran ayına kadar 8.000 dolar seviyesini kırması.

Ethereum da sonunda yükselmeye başladı. Yazım sırasında Ethereum fiyatı yaklaşık %7,64’lük bir artışla 570 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Ethereum uzun zamandır 500 dolar eşiğine çok yakındı. Ancak Ethereum, şu anda güvenli bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Piyasadaki olumlu ilerleyiş devam ederse Ethereum’un da 600 doları aşması beklenebilir.

Ayı piyasası geride kalıyor: Piyasalar yön değiştiriyor!

Yazım sırasında Ripple, yaklaşık %8,95’lik bir artışla 0,61 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Ripple’ın çok önemli bir kurtarma noktasına (yaklaşık 0,85 dolar) ulaşması için gidilecek uzun bir yolu var. Eğer bu momentumla devam ederse Ripple’ın önemli bir kurtarma noktası olan 0,85 dolar seviyesini yakın zamanda aşması beklenebilir. Bu pozitiflik, piyasada hakim olmaya devam ediyor ve diğer birçok para birimi de çift haneli kazançlar elde ediyor.

Yazım sırasında Bitcoin Cash yaklaşık olarak %11,45, Stellar yaklaşık olarak %11,58 ve IOTA yaklaşık olarak %15,16 oranında kazanç elde ediyor. Piyasalarda biraz daha aşağıya indiğimizde Bytecoin’de %30, ICON’da %19 ve Ontoloji’de %13 oranında büyük artışlar da görüyoruz. Şimdilik yapılması gereken piyasayı izlemek. Haziran ayına girerken belkide yatırımcıların artık rahat bir nefes aldığını görebiliriz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin