Ayı piyasası engelleyemedi: 2018’de geleneksel şirketlerden birkaç uzman kripto endüstrisine geçti
Ayı piyasası engelleyemedi: 2018’de geleneksel şirketlerden birkaç uzman kripto endüstrisine geçti

Ayı piyasası Coinbase’i de vuruyor: Borsa önemli bir ekip üyesini daha kaybediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase Borsası, ekibinden önemli bir kişiyi daha kaybediyor. Coinbase’de Baş Politika Yöneticisi Mike Lempres, Coinbase’den ayrılma ve girişim sermayesi şirketi Andreessen Horowitz’e katılma kararını aldı. Görünüşe göre ayı piyasası Coinbase’yi de vuruyor.

Mike Lempres, Andreessen Horowitz’daki görevi için Coinbase’yi bıraktı

Coinbase, VC firması Andreessen Horowitz’e katılma kararını alan değerli bir takım üyesini kaybediyor. Michael Lempres, şirketin Eylül ayında politika yetkilisi olarak seçildi. Bu pozisyonu almadan önce, bir yıldan fazla bir süredir şirket için yasal bir şef olarak çalıştı.

Politika yetkilisi Coinbase’deki ayrılışı, düzenleyici kurumların kripto para piyasasında kuralları sıkılaştırdığı bir zamana denk geliyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) kısa bir süre önce piyasadaki iki ICO’ya karşı icra eylemlerini açıkladı. Gelecekte, tüm dünyada yeni düzenlemeler benimsenebilir. Coinbase konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Coinbase’in muazzam bir büyüme döneminin başındaki yasal ve riskli memur olarak Mike, şirketin yasal ve uyum fonksiyonlarını oluşturmak ve uyum vizyonumuzu sürdürmek için önemliydi. Andreessen Horowitz ile yeni pozisyonunda en iyisini diliyoruz.

Ayı piyasası engelleyemedi: 2018’de geleneksel şirketlerden birkaç uzman kripto endüstrisine geçti

Görünüşe göre Lempres, Coinbase Brian Brooks’u hukuk departmanının başına getirdiği zaman politik rolüne geçti. Bloomberg’in bildirdiği gibi Lempres, sahip olduğu yeni sorumlulukların çoğunu üstlendiğinden beri şirketi terk etme kararını aldı. Andreessen Horowitz, Coinbase’de daha erken bir yatırımcıydı. Coinbase şu anda pazardaki en büyük ve en popüler sanal para ile ilgili şirketlerden biri. Ancak bu, şirketin ekip üyelerinden biriyle böyle bir durum yaşadığı ilk olay değil.

Coinbase’in üst düzey yöneticilerden beşincisi olan Adam White, şirketi Ekim ayında bıraktı. Şirkette çalıştığı süre boyunca, Coinbase Kurumsal’ın genel müdür yardımcısı ve genel müdürü oldu. Dahası, eski ticaret müdürü Hunter Merghart, işini devraldıktan altı ay sonra şirketi terk etme kararı aldı. Geçtiğimiz yılın sonunda ve 2018’in başında, geleneksel şirketlerden birkaç uzman kripto endüstrisine geçiş kararını aldı.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin