Axie Infinity: Rekor saldırının ardından toparlanmaya çalışıyor!

AXS fiyatı yukarı fırladı: Son 24 saat performansı göz alıcı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Oyun tokenı dediğimizde aklımıza ilk gelenlerden biri olan Axie Iınfinity, performansıyla göz dolduruyor. Son bir hafta içinde iyi bir çıkış yakalayan varlık, yönünü yukarı çevirmiş durumda. 2021 yılında kendi alanında rekorlara koşan AXS, bu yıl içinde fazlasıyla düşüş yaşamıştı. Dip seviyelerde gezinen kripto para birimi, yeniden eski zirvelerine gitmek istiyor. Ancak bunun daha çok yolu var. AXS fiyatı bu hafta ve bugün bunun ilk adımlarını atmış olabillir. 

Axie Infinity (AXS), piyasa sermayesine göre en büyük ikinci kripto oyun tokenı olarak öne çıkıyor. Ekibin geliştirici Sky Mavis’in kendi adını taşıyan oyunda topluluk yönetimini iyileştirme ve ekonomisini aşamalı olarak merkezden uzaklaştırma planlarını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından %22 artışla 72 doların üzerine tırmanabildi.

AXS fiyatı habere tepki verebildi

Haberlere verilen tepkiler büyük ölçüde olumlu gerçekleşti. AXS fiyatı iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Token ayrıca işlem hacimlerinin yaklaşık 2 milyar dolara yükseldiğini gördü. 2018’de piyasaya sürülen Axie Infinity, en popüler oyna-kazan oyunlarından biri. Oyun, Ethereum tabanlı NFT yaratıklarını basmak ve onlarla savaşan bir temaya sahip.

Resmi bir blog gönderisinde geliştirici, sonunda AXS’nin yaklaşık 2 milyar dolarlık hazinesini topluluğa açacak önlemleri uygulamayı amaçladığını söyledi. Oyunu tamamen merkezi olmayan bir modele taşımak için staking ödüllerini artıracak. Bu da topluluğun katılımını teşvik edecek üç aşamalı bir plan ortaya çıkacak.

AXS fiyatı, son 24 saat içinde iyi bir artış yakalaması sayesinde haftalık yükselişe de etki etti. Kripto para birimi bu sayede iyi bir geri kazanım gösterdi. AXS, 7 günlük %44’lük bir kazanç üzerinde duruyor ve bu haftanın en iyi ikinci performansına sahip.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin