AXS CHZ APE, ayı döneminde yıpranmaya devam ediyor

AXS CHZ APE, ayı döneminde yıpranmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Axie Infinity dahil olmak üzere popüler oyun ve NFT merkezli kripto para birimleri, devam eden ayı piyasasının ortasında hırpalandı. Kaleme aldığımız AXS CHZ APE varlıklarında önemli kayıplar piyasa ile birlikte yine görüldü.

3 altcoin’de en çok öne çıkan ise AXS oldu. Oyun tokeni zirvesinden bu yana kan kaybını en fazla hissedenler arasında yer aldı.

Geçen Perşembe günü beklenenden daha sıcak bir ABD fiyat raporundan sonra, daha geniş kripto piyasası yaklaşık 8,08 milyar dolar değer kaybetti. Kaosun ortasında birkaç token diğerlerinden daha sert vuruldu.

Axie Infinity (AXS), Chiliz (CHZ) ve Apecoin (APE) dahil olmak üzere oyunla ilgili kripto para birimleri geçen hafta en az %8’lik önemli kayıplar kaydetti.

Popüler NFT tabanlı oyun Axie Infinity’yi destekleyen token olan AXS, Coingecko’nun verilerine göre geçen hafta %13’ten fazla düştü.

AXS fiyatı

Geçen ay incelendiğinde hasar çok daha kötü olduğunu söylüyor. Verilere de yansıyan token yaklaşık %19’luk bir düşüş gösteriyor. Haftanın düşüş performansı, AXS’i Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 164.90$’dan %93,9 aşağı çekti.

Daha geniş pazarın düşüş eğiliminin yanı sıra, AXS fiyatı da yaklaşmakta olan token kilidinin açılmasından ve sürekli azalan oyuncu sayısından etkilendi.

Unlocks’a göre, toplam 21.543 milyon olan toplam AXS arzının yaklaşık %8’i, 25 Ekim’de yatırımcılar ve danışmanlar için açılacak Bu yazı itibarıyla, kilidi açılmış tokenlerin değeri 210 milyon dolardan fazlaya denk geldiğini hatırlatalım.

Apecoin ve Chiliz, AXS’ye katılıyor

Popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) ve onun yaklaşmakta olan Metaverse platformu Otherside’ın temelini oluşturan token Apecoin de geçtiğimiz hafta %8’in üzerinde önemli kayıplar kaydetti.

Paylaşılan verilere göre bugün erken saatlerde kaydedilen aylık en düşük seviyesi olan 4,18 dolardan toparlandıktan sonra 4,30 dolardan işlem görüyor.

APE’nin düşüş haftası, potansiyel menkul kıymetler kanunu ihlalleri konusunda BAYC’deki her şeyin arkasındaki şirket olan Yuga Labs’a yönelik devam eden SEC soruşturması tarafından körüklendi.

Spor platformu Socios varlığı Chiliz (CHZ), geçen hafta yaklaşık %10 kaybetti. Coingecko varlığın bugün %4,6 düştüğünü gösteriyor. Kripto para, bir toparlanma sahnelemeden önce bugün erken saatlerde haftalık en düşük seviyesi 0.1671 dolara geriledi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin