Axie Infinty (AXS), üçüncü çeyrekte oyun içi NFT raporunda lider!
Axie Infinty (AXS), üçüncü çeyrekte oyun içi NFT raporunda lider!

Axie Infinty (AXS), üçüncü çeyrekte oyun içi NFT raporunda lider!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Axie Infinty ile birlikte genel olarak blockchain oyun sektörü hızla büyüyor. DappRadar, 2021 yılının üçüncü çeyreği için blockchain oyunları ile ilgili rapor yayınladı. Oyun içi NFT ticareti, üç aylık NFT ticaret hacminin beşte birinden fazlasını oluşturuyor. Bu oranın %19’u ise Axie Infinity’e ait.

Bu rapor oyun endüstrisinin hızla büyümesinin yanı sıra birçok ilginç içeriği içeriyor. Ek olarak rapor, blockchain oyun sektöründeki çeşitli kilit oyuncuların ve gelir alt kategorilerinin ortaya çıktığını ortaya koyuyor.

DappRadar raporu “Blockchain Oyun Raporu’nun 2021 3. Çeyrek baskısının tam sürümü” adıyla yayınladı. Daha önce sunulan raporlar daha sınırlı bakış açısına sahipti. Buna örnek olarak, oyun içi NFT’lerin, 2021’in 3. çeyreğinde NFT ticareti için toplam hacmin önemli bir bölümünü temsil eden Vietnam NFT tabanlı çevrimiçi video oyunu Axie Infinity ile birlikte devasa bir gelir yaratma alanı olarak tanımlanmasıdır.

Eğilimin aynı şekilde devam edip etmeyeceği şimdilik belirsiz. Son zamanlarda, video oyunları platformu Steam, oyun içi NFT’lerin sorununu veya ticaretini içeren tüm oyunların yasaklanacağını duyurdu. Buna karşılık en büyük rakibi Epic Games Store, platformlara izin verileceğini söyledi.

Axie Infinity, tüm NFT işlemlerinin beşte birinden fazlasını oluşturuyor

Oyun endüstrisi NFT’lerin 2021’in üçüncü çeyreği için tüm NFT işlem hacminin tam olarak %22’sini oluşturduğu bildirildi. Bu çeyrekte tüm NFT işlemlerinin beşte birinden fazlasının yalnızca oyun içi NFT’lerin oluşturduğu anlamına geliyor.

Ayrıca, DappRadar raporu, bu toplam NFT işlem hacminin %19’unun sadece bir oyunla ilişkili oyun içi NFT etkinliği tarafından yapıldığını gösteriyor. Axie Infinity oyun endüstrisinin %22 ile neredeyse tamamını kapsıyor.

Axie Infinity, muazzam çekiciliği ve popülaritesi sayesinde hem kripto topluluğunda hem de basında büyük ilgi gören bir oyun. Bu popülerlik DappRadar 2021 3. Çeyrek raporunda sağlanan verilerle onaylandı ve doğrulandı.

Oyun endüstrisinde NFT tabanlı yenilikler, özellikle de evcil hayvan tabanlı oyun açısı gibi blockchain oyunlarında popüler hale getirilen kavramların doğal sonucu. Axie Infinity’yi farklı kılan şey, oyunculara oyun içinde katılım ve başarının karşılığı token ödüllerinin sunulduğu bir para kazanma modeli.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin